Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GM traži volontere

324 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.12.2008. u 03:36

Pozdrav

http://www.guerillamethod.com

Potrebni su nam volonteri sa sledećim dužnostima :

- news writters (2 komada)
pisanje opštih vesti sa domaće i strane igračke scene

- demo manager
kačenje zanimljivih demo-a i replayeva sa mečeva

- server admin za CS 1.6
za online, a kasnije i offline takmičenja, više informacija preko maila

Sajt na koji se ovo trenutno odnosi je sajt tima, odnosno www.guerillamethod.com

Ako ste zainteresovani ili imate neko dodatno pitanje pišite na [email uklonjen]

Molim sve zainteresovane da kontakt uspostave preko e-maila, a ne preko PM na forumu
eto ja evo add sam te na msn sto se tice sajta vidi dda je sajt tek u planu pa tako da bice bolj i GL sa sajtom 

Post dobio šamar od Souren

m0k1 je napisao/la:
eto ja evo add sam te na msn sto se tice sajta vidi dda je sajt tek u planu pa tako da bice bolj i GL sa sajtom ;)
poz, mail odozgo se ne koristi za msn, ali sam te addovao sa moje adrese :)
Prijavljujem se za admina na Cs 1.6 serveru

btw : jel server steam ?  :r

Dobra ba ako je napiso na e - mail isti ku**c slao mu tamo ili posto ovdje a ti Extibo lakse sa tim samaranjem smiri malo. Nemos biti u + da si Bog bogovi kad ovi Glodari samo samaraju .

ako nije steam i ja se prijavljujem za admina na Serveru imam veliko iskustvo sa administracijom

Ako treba jos nesto napisati samo reci

Bjeli pozz

pa vidite da je cojek napiso da se kandidacija salje na e-mail,nemojte bit glupi

btw. server je steam

Post dobio aplauz od Souren

hvala svima koji su izrazili interesovanje, ali vas molim da posaljete vasu kandidaturu na mail

jednostavno ovaj oglas se nalazi na nekoliko sajtova i zaista nemamo vremena da svaki proveravamo

hvala unapred
je napisao/la:
Prijavljujem se za admina na Cs 1.6 serveru

btw : jel server steam ?  :r

Dobra ba ako je napiso na e - mail isti ku**c slao mu tamo ili posto ovdje a ti Extibo lakse sa tim samaranjem smiri malo. Nemos biti u + da si Bog bogovi kad ovi Glodari samo samaraju .
sta ces ba ti biti admin neznas opcije admina! cuj jos pita jel steam, pa nisu likovi botovi ko Vi da igraju na nonsteamu! i jos nesto za admina moras biti spreman da ides ka Beogradu da budes lan admin sto nevjerujem da mozes;)
Oglas postavljen, kontak ostavljen.

lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.