Dobro jutro / novi dan ..
kako god , i need help..
Zna li iko naziv filma .. evo radnje :
Znaci trebo je pocet 2svjetski rat ,otac je naucnik .. ima zenu i sina , napravio je ispod kuce atomsko skloniste , ulaze unutra .. misleci da ce past atomska bomba na ameriku .. , neznajuci iznad njih su prolazile generacije ... generacije , znaci 70'e , 80'e .. i kad su bile 90'e nestalo im je hrane , i odlucili su poslat sina gore .. da vidi da li je iko prezivio , iznad njih je bio bar ..
, sin je otisao liftom gore .. jedan alkos je mislio da je sin vanzemaljac .. sin je imao slike onih igraca americkog fudbala il bejzbola valjda se tako kaze .. otiso u prodavnicu , naso neku ribu .. uzo sobu u hotelu .. dalje se ne sjecam nestalo struje .. davno je to bilo ..
Uglavnom treba mi naziv filma tako da ga mogu uzet u videoteci ..
Hvala .. volim vas sve iako vi nevolite mene ..
Svaki post u vezi teme ce bit nagradjen aplauzom od wertua ..
EDIT :
wertu mi reko ime glumca , ja naso ime filma.
znaci lock temu
sam sebi pomogoo XD daj mi aplauz
kako god , i need help..
Zna li iko naziv filma .. evo radnje :
Znaci trebo je pocet 2svjetski rat ,otac je naucnik .. ima zenu i sina , napravio je ispod kuce atomsko skloniste , ulaze unutra .. misleci da ce past atomska bomba na ameriku .. , neznajuci iznad njih su prolazile generacije ... generacije , znaci 70'e , 80'e .. i kad su bile 90'e nestalo im je hrane , i odlucili su poslat sina gore .. da vidi da li je iko prezivio , iznad njih je bio bar ..
, sin je otisao liftom gore .. jedan alkos je mislio da je sin vanzemaljac .. sin je imao slike onih igraca americkog fudbala il bejzbola valjda se tako kaze .. otiso u prodavnicu , naso neku ribu .. uzo sobu u hotelu .. dalje se ne sjecam nestalo struje .. davno je to bilo ..Uglavnom treba mi naziv filma tako da ga mogu uzet u videoteci ..
Hvala .. volim vas sve iako vi nevolite mene ..
Svaki post u vezi teme ce bit nagradjen aplauzom od wertua ..
EDIT :
wertu mi reko ime glumca , ja naso ime filma.
znaci lock temu

sam sebi pomogoo XD daj mi aplauz