Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana U kanti Riješeno 50 bodova

Procesor sa Laptopa

114 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.12.2008. u 18:41

Zdravo

Danas sam dobio laptop pokvaren ali ispravan procesor.
Procesor je 3.0ghz sa laptopa Dell Inspiron 9100

E sad posto je taj soket veoma rijedak i tesko ga naci imam na poslu jednu plochu matichnu na kojoj bi isprobao taj procesor.

E sad mene zanima jel moze taj procesor da radi na destopu ?

nemoze brate.Posebni su procesori za laptopa a posebni za desktopa !:D

EDIT:neznam zasto,al postoji razlika.Zato se npr proizvode Dual Core mobile ili Quad Core extreme mobile.;)
Sta je laptop nego desktop ? :S
ako je isti socket mora radit 100%
zatrazi pomoc od canabisa on je freek za to
ja mislim da ce raditi
BTW : FULIO SI FORUM !
pa nece moci u smislu da izvadis svoj sadasnji procesor i ubodes taj.moraces mjenjati dosta stvari ako uopste uspijes naci neku plocu za taj proc.
suiCidal je napisao/la:
pa nece moci u smislu da izvadis svoj sadasnji procesor i ubodes taj.moraces mjenjati dosta stvari ako uopste uspijes naci neku plocu za taj proc.
Imam ba plochu sve spremno samo pitam.
xE0N je napisao/la:
nemoj stavljati,evo googlao sam malo.Nikako to ne preporucuju kazu da je drugacija voltaza i socket.Mozes sprziti procesor.Bolje ga utopi nekome ,ako nije los procesor.
hunt3r_ je napisao/la:
nemoj stavljati,evo googlao sam malo.Nikako to ne preporucuju kazu da je drugacija voltaza i socket.Mozes sprziti procesor.Bolje ga utopi nekome ,ako nije los procesor.
LINK ?
Idem se tushirat i obrijat dole gore malo tamo amo dok se vratim da si nasao link
Rješenje
xE0N je napisao/la:

EDIT : Samo za xeona
eto ga !

Post dobio aplauz od xE0N

Nema kruške s jabukama, svaka marka od laptopa ima svoj procesor, većinom su izmješani.

btw. prejak procesor za laptop :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.