Moze li mi itko reci da li se ikariam moze igrati preko mobitela ? TNX !!!
Diskusija
Ikariam Mobitel
154 pregleda · 11 odgovora · otvorena 16.12.2008. u 16:21
Moze!!
Moras imati:
1. Mobitel
2. Internet(na mobitelu)
3. Mini operu(takoder na mobitelu)
I to je to
Laganini preko moba skines operu ili preko compa pa prebacis na mob instaliras ukucas www.ikariam.ba i et
Edit: Operu mozes skinut sa sljedeceg linka: http://www.operamini.com/ (neka 4.2 verzija najnovija valjda)
btw. moze li aplauz ?
Moras imati:
1. Mobitel
2. Internet(na mobitelu)
3. Mini operu(takoder na mobitelu)
I to je to

Laganini preko moba skines operu ili preko compa pa prebacis na mob instaliras ukucas www.ikariam.ba i et

Edit: Operu mozes skinut sa sljedeceg linka: http://www.operamini.com/ (neka 4.2 verzija najnovija valjda)
btw. moze li aplauz ?
Da.
Opera mini.
Opera mini.
NARAWNO DA MOZE !!!!
samo se morash prijawiti adminima na forumu jer bi te mogli banowat !!!
ja sam igrao na mob i znam samo da morash da imash bolji mobitel (ja imam n95) internet na mob i to je to
koliko imash bodowa na ikariamu nick savez ???
P.S. ja igram 8 mjeseci i imam oko 300 000 poena !!
samo se morash prijawiti adminima na forumu jer bi te mogli banowat !!!
ja sam igrao na mob i znam samo da morash da imash bolji mobitel (ja imam n95) internet na mob i to je to
koliko imash bodowa na ikariamu nick savez ???
P.S. ja igram 8 mjeseci i imam oko 300 000 poena !!
@ovaj bit cve edit LOL
@ tema
mozes, koristi neki web browser za mobitel, samo moras biti siguran da ti je mobitel podesen za gprs i da imas dobar browser na njemu.
koji ti je mobitel? i trebali ti pojasniti kako staviti gprs i to?
@ tema
mozes, koristi neki web browser za mobitel, samo moras biti siguran da ti je mobitel podesen za gprs i da imas dobar browser na njemu.
koji ti je mobitel? i trebali ti pojasniti kako staviti gprs i to?
Zavisi koji ti je telefon.
Nokia telefoni, posebno N serija, imaju dobre default browsere tako da mozes odmah preko njih, a kod Sony Ericson-a vjerovatno ces morati skinuti Operu Mini.
Nokia telefoni, posebno N serija, imaju dobre default browsere tako da mozes odmah preko njih, a kod Sony Ericson-a vjerovatno ces morati skinuti Operu Mini.
Hvala ljudi Evo da odgovorim covjeku xD Imam 350 bodova poceo igrat prije 4 dana
Nemoze mi opera mini... Imam Samsung d600 kojemu su nepoznati formati .jad i .jar a te formate ima opera mini ...
Gexxx je napisao/la:
Nemoze mi opera mini... Imam Samsung d600 kojemu su nepoznati formati .jad i .jar a te formate ima opera mini ...
Ne znam da li moras software imate onaj od samsung mobitela na racunaru,pa preko kabla install.
Probaj snimiti preko mobitela direktno,ici na getjar.com stranicu.
Snadji se

Usput ne mora milion ljudi jedno te isto pisati,vidis da je jedan odgovorio kako i sta,odmah mora jos stotinu ljudi ponoviti isto.
Kod samsunga moras skinuci program-igre direktno s neta 
Jer sam ja frendu probao prebacit igru i nije moglo pa onda on otisao preko obicnog browsera skinuo igu i radilo mu

Jer sam ja frendu probao prebacit igru i nije moglo pa onda on otisao preko obicnog browsera skinuo igu i radilo mu
UZI je napisao/la:
Kod samsunga moras skinuci program-igre direktno s neta 

pa ya, samo ti treba browser i podesen internet gprs , ako nemash podeseno morash sendat poruku i oni ti jawe sve postavke koje samo morash instalirat (ovaj je skont0,ovo za ove sto nisu) 
Admini problem rijesen , moze lock

Admini problem rijesen , moze lock
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.