Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ikariam Mobitel

154 pregleda · 11 odgovora · otvorena 16.12.2008. u 16:21

Moze li mi itko reci da li se ikariam moze igrati preko mobitela ? TNX !!!
Moze!!
Moras imati:
1. Mobitel
2. Internet(na mobitelu)
3. Mini operu(takoder na mobitelu)
I to je to

Laganini preko moba skines operu ili preko compa pa prebacis na mob instaliras ukucas www.ikariam.ba i et

Edit: Operu mozes skinut sa sljedeceg linka: http://www.operamini.com/ (neka 4.2 verzija najnovija valjda)
btw. moze li aplauz ?
Da.
Opera mini.
NARAWNO DA MOZE !!!!

samo se morash prijawiti adminima na forumu jer bi te mogli banowat !!!

ja sam igrao na mob i znam samo da morash da imash bolji mobitel (ja imam n95) internet na mob i to je to

koliko imash bodowa na ikariamu nick savez ???

P.S. ja igram 8 mjeseci i imam oko 300 000 poena !!
@ovaj bit cve edit LOL

@ tema

mozes, koristi neki web browser za mobitel, samo moras biti siguran da ti je mobitel podesen za gprs i da imas dobar browser na njemu.

koji ti je mobitel? i trebali ti pojasniti kako staviti gprs i to?9-)
Zavisi koji ti je telefon.

Nokia telefoni, posebno N serija, imaju dobre default browsere tako da mozes odmah preko njih, a kod Sony Ericson-a vjerovatno ces morati skinuti Operu Mini.
Hvala ljudi Evo da odgovorim covjeku xD Imam 350 bodova poceo igrat prije 4 dana ;)
Nemoze mi opera mini... Imam Samsung d600 kojemu su nepoznati formati .jad i .jar a te formate ima opera mini ...
Gexxx je napisao/la:
Nemoze mi opera mini... Imam Samsung d600 kojemu su nepoznati formati .jad i .jar a te formate ima opera mini ...
http://www.getjar.com/products/3334/OperaMiniWebbrowser

Ne znam da li moras software imate onaj od samsung mobitela na racunaru,pa preko kabla install.

Probaj snimiti preko mobitela direktno,ici na getjar.com stranicu.

Snadji se :)

Usput ne mora milion ljudi jedno te isto pisati,vidis da je jedan odgovorio kako i sta,odmah mora jos stotinu ljudi ponoviti isto.
Kod samsunga moras skinuci program-igre direktno s neta :D
Jer sam ja frendu probao prebacit igru i nije moglo pa onda on otisao preko obicnog browsera skinuo igu i radilo mu
UZI je napisao/la:
Kod samsunga moras skinuci program-igre direktno s neta :d
Jer sam ja frendu probao prebacit igru i nije moglo pa onda on otisao preko obicnog browsera skinuo igu i radilo mu
TNX evo radi hvala !!!
pa ya, samo ti treba browser i podesen internet gprs , ako nemash podeseno morash sendat poruku i oni ti jawe sve postavke koje samo morash instalirat (ovaj je skont0,ovo za ove sto nisu)
Admini problem rijesen , moze lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.