Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

Guitar Hero

139 pregleda · 6 odgovora · otvorena 16.12.2008. u 15:45

Sada sa, ja instalirao Guitar Hero 3 i on nece crackujem ga ali nece
Help¨!
Jesi li pokuso drugi crack ako nadjem ide edit
PM
Imao sam isti problem....kad sam promjenio crack onda mi je Guitar hero 3 mogoznaci promjeni crack i onda ce sigurno moci!!!pozz

EDIT:kad promjenis crack i ako tebi ne radi, onda zahteva Pixel Shader 3.0 i to je to. Promeni graficku karticu, u protivnom nista.

EDIT2:ako ti nebude radio i onaj crack koji ti je poslo brance,onda ti je do graficke.....

EDIT3:link za Pixel shared na PM

EDIT4:ako ti to nepomogne onda kupi novu grafičku.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pixel_shader

Toliko od mene
pa majku mu je**m mogo si napisat kakav ti error izbaci, isto ko da si napisao, ja odem do trafike da uzmem shibice, a ono neche, pa sta neche je**m mu i shibice i error i tromajku
Zilla je napisao/la:
pa majku mu je**m mogo si napisat kakav ti error izbaci, isto ko da si napisao, ja odem do trafike da uzmem shibice, a ono neche, pa sta neche je**m mu i shibice i error i tromajku
nema nuikakvog errora nece da ude samo se pojavi strijelica s satom i nestane
UZI je napisao/la:
nema nuikakvog errora nece da ude samo se pojavi strijelica s satom i nestane
pa sta sad?

jel ti treba novi crack, ako treba javi mi se na PM:D

et poslo sam ti link na pm, pa vidi da li radi :)
AXELQUE je napisao/la:
Imao sam isti problem....kad sam promjenio crack onda mi je Guitar hero 3 mogo;)znaci promjeni crack i onda ce sigurno moci!!!pozz

EDIT:kad promjenis crack i ako tebi ne radi, onda zahteva Pixel Shader 3.0 i to je to. Promeni graficku karticu, u protivnom nista.

EDIT2:ako ti nebude radio i onaj crack koji ti je poslo brance,onda ti je do graficke.....

EDIT3:link za Pixel shared na PM

EDIT4:ako ti to nepomogne onda kupi novu grafičku.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pixel_shader

Toliko od mene:d
Imas li link za download Pixel Shader 3.0
graficka ati radeon 9200 series

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.