Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

Problem sa misem

305 pregleda · 17 odgovora · otvorena 16.12.2008. u 01:19

Razer Copperhead. Problem je u tome sto se totalno drugacije ponasa kada idem na lan, tj. kada ga prikopcam za neki drugi pc. Takodzer isti je problem i kada su instalirani driveri.

Ima li iko kakav konstruktivan prijedlog za rijesenje ovog problema? Ako ovo bodova nije dosta, dati cu jos, samo recite.
Moguce da je i do PC i verzije USB-a. Kod tebe kuci je sigurno verzija 2.0 i ona je brza u odnosu na verziju u game centru koji je mozda 1.3
Drugi racunar druge postavke,sve drugacije drajveri softwer usb drajveri i bla bla.
Kod mene je isti problem. resenje ti je napravit mali cfg i to je to.

Jednostavno nemoze se rijesit da bude isti filing i brzina i ostalo.
e qme,danas mi prica prijatelj iz razreda ( samKE - nick u CS ) ,kaze u njegovog kolege iz klana (TaFF-a) -Gig@nt-a - isto se mis pokvario,isto ima tih problema sa misem(razerom),kad igra cs, drivere reinstal,isto ko da nije taj mis ,nego neki kuglas..

Moja preporuka,Logitech miseve uzimajtemjer u zadnje vrijeme masovno se raja zali na razerove miseve,kvari se brzo...

et..

Dabogda rijesio taj problem sa misem sto prije

-------------------
Kupi Logitech G5 ili neki drugi zavisi koji sebi mozes prijustiti...

Post dobio šamar od cannabis4posho

Neznam sad tocno sto ti se dogada sa misem ali probaj ovako jer i ja imam ovaj problem i svaki put prije nego sto ulazim na server moram ovo da radim.

crtl+alt+delete tamo onda nades hl.exe i stavis na low

ako je do toga...pozz
ScandaL je napisao/la:
Kupi Logitech G5 ili neki drugi zavisi koji sebi mozes prijustiti...
Nije lik trazio vase preporuke sta da kupi , nego kako da popravi mis ,...

Imam isti mis i nemam problema nikakvih . Provjeri da li ima ista kod lasera , meni je jednom bila dlaka a mis kad mis stoji onaj kursor se kretao u krug samo i reko da nije na laseru sta i opusem fino nista , uzmem mali stapic za usi i izvadim to sto je bilo i normala sad radi .

Sad nisam skonto bas tvoj problem , kako se ponasa ?

btw. razer ftw

@ edit :
cek cek tebi ne odgovara brzina ? pa imas sa desne strane tipke 2 : naprijed dpi vise , nazad dpi manje ,To valjda znas xD
Mis nije pokvaren, sve je rega kad je na mom pcu. Kada ga prikljucim na drugi pc, onda se ponasa totalno drugacije, uglavnom dosta sporiji nego inace.

@xeon

Na kakav cfg mislis?

@rizla

Barem procitaj 'ebenu temu do kraja, pa postaj.
Pff.... Ma imas tamo u opcijama da spasis svojih 5 cfg-ova cini mi se, spasi 2-3 koja ti odgovaraju i gdje god da dodjes bice ti isti cfg kao kuci.
to je zbog toga zato sto je kompjuter u igraonici (internet klubu) drugaciji od onog tvog kod kuce i apsolutno su drugacije postavke, ne znam tacno rijesenje ovog problema, al' uvjeren sam da se radi o tome sto sam naveo .. cp - mouse ...
cannabis4mi0 je napisao/la:
Pff.... Ma imas tamo u opcijama da spasis svojih 5 cfg-ova cini mi se, spasi 2-3 koja ti odgovaraju i gdje god da dodjes bice ti isti cfg kao kuci.
Probavao sam, nije to to.
Imao sam copperheda i tako da sam imao slican problem.Odes u control panel ides mouse i nastimaj sebi brzinu misa kao sto je i kuci.Ako sam pogrijesio il nisam dobro svatio pitanje molim admina il moda da me osamari.
Ama isti problem ija imam !!! jarane ja pustim mis on sam ide cccc odnesem ga u lan nikako naciljati u " GLAVU " nemoze neda se moras da ufatis sa 2 ruke da naciljas u glavu
extibo je napisao/la:
jesil gledo u cpanelu u mouse options jesul iste postavke kod tebe i u internetu
Jesi probao installirati mousefix ?
Ako ne mozes naci, obrati mi se na pm, poslacu ti nekim putem.
imam ja razer deathadder ,nisam nes zadovoljan al et.tipke se brzo rasklimale ,a podloga razer mantis control se izlizala :S
nemore ti na svakom pcu biit isto:D
Rješenje
extibo je napisao/la:
Da nisu stariji USB-ovi u clubu?
Probaj nabacit driver u clubu pa podesit kao kod kuce mozda proradi, nisam imao takvih problema ja kad sam koristio copper odem u club sa svojim cfgom i radi kako treba.
cannabis4mi0 je napisao/la:
Da nisu stariji USB-ovi u clubu?
Probaj nabacit driver u clubu pa podesit kao kod kuce mozda proradi, nisam imao takvih problema ja kad sam koristio copper odem u club sa svojim cfgom i radi kako treba.
Izgleda da je do toga. Hvala na pomoci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.