Eh vako, ja i moj jaran smo napravili server!
Nemojte puno ocekivati trenutno jer imamo adsl konekciju koja vjervatno nece moci podrzati puno igraca...
ADSL 1mb/s
Server je sastavljen od sljedecih komponenti:
AMD Athlon 3500+
RAM 2GB DDR
Graf. 128mb GeForce6600GTTD
80GB HDD
Server je naravno u testnoj fazi, mi nismo neki experti il tak nesto zato nam treba vasa pomoc, da dotjeramo server da lici na nesto!
RAM se kasnije moze dodavat zavisno od odziva igraca!
Accounte trenutno mi moramo praviti tako sto ce te nam poslati e-mail sa zeljenim usernameom i passom!
[email uklonjen]
[email uklonjen]
Server ce vjerovatno imati, i vec ima dosta bugova zato nam trenutno trebaju ljudi koji ce pomoci u vezi servera, zato vas molimo da ovdje ne pisete nepotrebne stvari!
Tj. ak imate nesto reci za pomoc tad se javljate u suprotnom...
Ljudi koji budu pomogli u vezi servera imat ce GM account ako to budu zeljeli naravno!
IP: 85.92.242.54
Test account je:
User: test
Pass. test
Nemojte se previse zadrzavati na tom accountu da ljudi mogu provjeravati!
Molimo vas da zapamtite latency i da nam javite izmedju koliko otprilike varira i koju konekciju koristite Dial-Up itd...
Sve najbolje!
Nemojte puno ocekivati trenutno jer imamo adsl konekciju koja vjervatno nece moci podrzati puno igraca...
ADSL 1mb/s
Server je sastavljen od sljedecih komponenti:
AMD Athlon 3500+
RAM 2GB DDR
Graf. 128mb GeForce6600GTTD
80GB HDD
Server je naravno u testnoj fazi, mi nismo neki experti il tak nesto zato nam treba vasa pomoc, da dotjeramo server da lici na nesto!
RAM se kasnije moze dodavat zavisno od odziva igraca!
Accounte trenutno mi moramo praviti tako sto ce te nam poslati e-mail sa zeljenim usernameom i passom!
[email uklonjen]
[email uklonjen]
Server ce vjerovatno imati, i vec ima dosta bugova zato nam trenutno trebaju ljudi koji ce pomoci u vezi servera, zato vas molimo da ovdje ne pisete nepotrebne stvari!
Tj. ak imate nesto reci za pomoc tad se javljate u suprotnom...
Ljudi koji budu pomogli u vezi servera imat ce GM account ako to budu zeljeli naravno!
IP: 85.92.242.54
Test account je:
User: test
Pass. test
Nemojte se previse zadrzavati na tom accountu da ljudi mogu provjeravati!
Molimo vas da zapamtite latency i da nam javite izmedju koliko otprilike varira i koju konekciju koristite Dial-Up itd...
Sve najbolje!