Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hattrick

104 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.12.2008. u 18:24

Pozzz svim clanovima gamersa. Javljam vam se se u vezi sljedeceg problema.
Kreirao sam acc. na hattricku...sad me zanima (znam da moram cekat izvjesno vrijeme za team) kako da kad dobijem tim pravim svoj izgled i dresove...
hvala
Moras se pretplatiti na Hattrick Supporter koji kosta 7€ za 3 mjeseca
imas na hattrick.org uputstvo ili vodic to fino procitas i sve je tu objasnjeno
Ja koliko se sjecam kad sam igrao moras kupiti nesto kao " PREMIUM "
Hattrick Supporter.

Obicnim korisnicima ta "usluga" nije dostupna. btw. ako mislis igrati Hattrick "na duge staze" mislim da je supporter korisno kupiti iako se moze igrati i bez njega, ali je koristan donosi svakakve nove opcije kao npr. informacije sa treninga itd.

Kako sam ovo fino reko =)
Molim aplauz
Hahaha xD
ma sad su radili na hattricku,i ima svaki klu svoje dresove( oni ti naprave) znachi nemozes ti pravidi (kod mene su zeleni u gostima kad igram i bijeli kad kuci igram) , e jedino da kupis Hattrick Suporter i imas razne opcije dresove pravis,sliku stadiona...itd.itd
ovako, kad se registrujes cekas 5-7 nekad i vise dana da dobijes vlastiti klub, taj klub koji dobijes je prije bio bot, e sad pored izbornika moj hattrick dobices opciju i moj klub, i dobices zadatatke da ispunjujes, kad dodes do 15 mocices mjenjati i dres i neznam sa koliko i grb itd. vec sa 13 kad skupis dosta para moces ici na transfer da promjenis svoj sastav u jedan solidan klub :P
ma hattrick ti dosadi od samog cekanja da dobijes klub a sto se tice tvog problema ja se nebi trudio da mjenjam dresove ionako nisu bitni ko da neko gleda kakvi su ti dresovi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.