Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

CS BRZA I TRZA :(

103 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.12.2008. u 10:12

Ovako kad igram cs pocnemi mi malo brze hodat i trza ja sam odnjeo bio u comjuter shop oni su nesto u runu pokrenili izbrisali :D zna li neko sta je to
znam ja !

ti si nepismen, u tome je problem!
idi u skolu?

ako neko hoce da pomogne - evo prevod na "nas" jezik:

"Ovako, kad igram cs pocne mi mi malo brze hodat i trza ja sam bio odnio u computer shop, oni su nesto u run-u pokrenili i izbrisali. zna li neko sta je to?"

:*
karaBATAK je napisao/la:
znam ja !

ti si nepismen, u tome je problem!
idi u skolu?

ako neko hoce da pomogne - evo prevod na "nas" jezik:

"Ovako, kad igram cs pocne mi mi malo brze hodat i trza ja sam bio odnio u computer shop, oni su nesto u run-u pokrenili i izbrisali. zna li neko sta je to?"

:*
bio odnio??? :o

Post dobio šamar od Souren

drug pocne mi brze hodat i trza kad sam odnjeo komp usli u run nesto upisali i bio rjesenj problem evo opet sad ista stvar
oKiLoL je napisao/la:
drug pocne mi brze hodat i trza kad sam odnjeo komp usli u run nesto upisali i bio rjesenj problem evo opet sad ista stvar
fakat si nepismen

pokusaj repair registrya...
skines neki program kao sto je tuneup utilities i pokrenes u njemu opciju za popravku registrya.
a imas i onaj one-click maintenance pa sa njim popravljas probleme u programima,registryu,defragmentiras disk(ove) i history ti popravi.
btw. ovaj maintenance dodje uz tuneup.
Meni je takodje brzalo bilo zato sto mi je fps opadao 90 - 94 - 100 -80 -99 i zbog toga bas.I kad sam popravio to fps kad mi je bio 99 -100 sve je normalno bilo.
virusi mozda ?^^

bio odnio FTW

bosanski 1 or 0 neznam kad su ti informacije lol xD

brate glup si ti za ovog prvo si nepismen a drugo ako sam te ista skonto ubi me

Daj bola razumno nesto napisi

Bio odnio xD

Don't be a fool , GO TO MOTHERFUCKIN' SCHOOL!
shaman je napisao/la:
bosanski 1 or 0 neznam kad su ti informacije lol xD

brate glup si ti za ovog prvo si nepismen a drugo ako sam te ista skonto ubi me

Daj bola razumno nesto napisi

Bio odnio xD
skonto si ti samo se pravish glup i postove dizesh ,...

ako ti je admd procesor skini neki amd optimizer tako , u mene intelov bio takav problem jedno vrjeme i sam od sebe nesto :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.