Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lan EVENT u TZ

244 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.12.2008. u 22:21

Ovako,,,ima organizovan Lan EveNt u Tuzli 20.12..

Pa nek se sve zainteresovane ekipe jave na broj 065/ 090 979.

Uplata po ekipi iznosi 100km(20km po igracu).Igra se 5v5 -cm!
Brate de opisi compove i to, ja bi poveo svoje, opisi stanje i opremu kompa ..

Hvala !
Dosao bih rado da gledam nije mi daleko,ali imam turnir ...
kakav LAN EVENT u tuzli ba,,to su vam djeca ko sto gledam u TNT klubu koja tu igraju poslije skole sigurno,uvjeren sam,pa igraju izmedju sebe i misle da znaju odma igrat,znam to 100%,kad sam ja iso u skolu svraco sam tu poslije skole da igram CS,pa smijeno kako igraju,nisam ja neki majstor,al za njih sam majstorcina:D:D:D:D
Ovako,racunari su q6600 proc,ram 2gb ddr2 na 1100Hz,grafe su gtx280,ploca xfx 780....Znaci za opremu cluba na brinite..

Internet Club se nalazi iznad caffe bar "Roma"...

A prijatelju,ako mislis da si majstorcina,sakupi 5igraca,izvoli,dodji i pokazi se :)!
Jer fkt dosta mi je djece koja pricaju da su ovakvi,onakvi bla bla bla,,,tako je isto bilo oko proslog turnira,,,doslo hrpa timova,svi nafurani da su bogovi dote bla bla bla(gdje su ti djeca iz TNT bila druga mjesto..),pa sad daj mi sakupit sto vise ljudi,da napravimo fin lan event,,vec imamo 6ekipa,,,na vama je da se prijavite,,da vidimo na kakvom je nivou nas gaming,,prije neg sto bude EveNt u Mostaru!
Jesus je napisao/la:
Ovako,racunari su q6600 proc,ram 2gb ddr2 na 1100Hz,grafe su gtx280,ploca xfx 780....Znaci za opremu cluba na brinite..

Internet Club se nalazi iznad caffe bar "Roma"...

A prijatelju,ako mislis da si majstorcina,sakupi 5igraca,izvoli,dodji i pokazi se :)!
imaju 2 igraone iznad rome koja tacno ?

asterix mozda :D
liryo je napisao/la:
imaju 2 igraone iznad rome koja tacno ?

asterix mozda :d
Nije asterix,,,ali odmah pored asterixa,,,zove se "Net Club',jbt oci tvoje,ne mozes masit,hehe,,,,ALI JAVITE OVDJE DA ZNAM KO CE IGRAT,DA JAVIM GAZDI,HEHE :)
Jesus je napisao/la:
Nije asterix,,,ali odmah pored asterixa,,,zove se "Net Club',jbt oci tvoje,ne mozes masit,hehe,,,,ALI JAVITE OVDJE DA ZNAM KO CE IGRAT,DA JAVIM GAZDI,HEHE :)
bio sam i u toj igraoni milion puta igro dote uvjek me likovi dobiju ja low i to ...

samo da te zamolim ako mozes da mi ostavis svoj br moba na pm da te zovnem kad dodem u tuzlu da igramo dote :D
liryo je napisao/la:
bio sam i u toj igraoni milion puta igro dote uvjek me likovi dobiju ja low i to ...

samo da te zamolim ako mozes da mi ostavis svoj br moba na pm da te zovnem kad dodem u tuzlu da igramo dote :d
065/090979,ev ti broj,pa nazovi i et ga :)...a ajde skontaj se i nadji ekipu i prijavi se za tour...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.