Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

DAJEM ACC IKARIAMA

128 pregleda · 12 odgovora · otvorena 14.12.2008. u 19:48

DAJEM ACC IMAM 14 000 OD IKARIAMA SVIJET ALFA PRVI KOJI MI SE JAVI PORUKOM DOBIVA AKOUNT9-)
Brate neverujem ti po tvojim temama i postovima vidim da mnogo spamas(lazes)

Mogao si da nam das ss pa da se uverimo u to?!

mirofa je napisao/la:
Brate neverujem ti po tvojim temama i postovima vidim da mnogo spamas(lazes)

Mogao si da nam das ss pa da se uverimo u to?!

;)
ti nesto pričaš o spamanju imaš medalju od 1 godine i 650 postova.

btw.javljam se za acc ako ne dadnes nekom drugom
ZAO MI JE LJDUI ZNATEL KO JE DOBIO ACC IGRAC adoS on se prvi javio ja cu mu psolati poruku sutra i dacumu sifru i sve to ali to je acc od kog druga nezeli da igra vise zabranili mu kompjuter hehe.ja imam 37 000 bodova zovem se benjamin1997 na alfi.a akount koji cu dati adoSu je kralj lavova
NeoX je napisao/la:
ti nesto pričaš o spamanju imaš medalju od 1 godine i 650 postova.

btw.javljam se za acc ako ne dadnes nekom drugom
Nezelim svadju !
Ne citiraj me !
Pogledaj moje postove i moje teme i shvatices razliku !
Procitaj pravilo jedan i dobro ga zapamti!Imas ga tu sa leve strane kad pises post :|

A ja mislim da niko normalan nebi se javio na ovo !Jer pogledaj njegove teme i postove i ti njemu verujes ali kako god !

Shvatices jednom kad pogrijesis

EDIT: i jos jedno nisam jednu godinu vec 2 registrovao sam se prosle godine u septembru-oktobru ako ne gresim i ovim putem pitam admina gde mogu videti gde pise kad sam se reg. jer sam 100% siguran da sam 2 godine reg. a ono se ne menja
a hajde ba sta se pravis da si vazan stvarno evo pitaj te igraca adoS a jesma li mu dao akount ptaj tega za 2 dana pacemo vidjeti ako mi nevjerujes. : -) et pitajga pa vidi sta znaci ja sam bezveze stavio temu to jel kazes.pa sta vidi mi jel teba tek sam se prije 10 minuta registrovao
bajric_cs je napisao/la:
ZAO MI JE LJDUI ZNATEL KO JE DOBIO ACC IGRAC adoS on se prvi javio ja cu mu psolati poruku sutra i dacumu sifru i sve to ali to je acc od kog druga nezeli da igra vise zabranili mu kompjuter hehe.ja imam 37 000 bodova zovem se benjamin1997 na alfi.a akount koji cu dati adoSu je kralj lavova
nadam se da ti 1997 ne predstavlja godiste :r
Mirofa je u pravu a korisnik bajric_cs ce da bude banovan radi spama.
bajric_cs je napisao/la:
a hajde ba sta se pravis da si vazan stvarno evo pitaj te igraca adoS a jesma li mu dao akount ptaj tega za 2 dana pacemo vidjeti ako mi nevjerujes. : -) et pitajga pa vidi sta znaci ja sam bezveze stavio temu to jel kazes.pa sta vidi mi jel teba tek sam se prije 10 minuta registrovao
Ne pravim se vazan jer nisam niko i nista samo sam seleo ss jer pises stvarno "cudne"teme ali svremenom ces sve shvatii i molim te reci adminu da lock temu jer ako si "vec"dao acc tema treba biti zakljucana !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.