Kao prvo spameri nek preskoče temu ako će pametovati i nemoj da mi ko govori nije ti ovo skolska stranica ili tako nesto.. Temu sam otvorio u Caffe shopu kao i sto samo kaze "Sve i svasta nadovezano na nista".Radi se o skoli, znaci razrednik nam iz predmeta automatsko vođenje procesa
dao crtez o kojem moramo napisati nesto,tj objasniti ga,a mi normala neznamo nista jer nam nista nije ni rekao
Kaze nadjite si na netu
trazio i nisam mogao naci..Znam da ovdje ima dosta pametne raje i koju idu skolu kao ja i naravno raje koja studira.Pa eto ako ko zna ili zna na kojem forumu mogu naci ovaj crtez nek pomogne 

znam samo da je pasivni jer zahtjeva pomocni izvor napajanja i da je za mjerenje pomaka.
Nagrada:20bodova+Aplauz od strane admina.
Hvala unaprijed.
btw: Valjda Lazo zna o cemu se radi XD
sto se tiče promjena na g.ba ne da sam zadovoljan
prejako je sve.. svaka vam cast
dao crtez o kojem moramo napisati nesto,tj objasniti ga,a mi normala neznamo nista jer nam nista nije ni rekao
Kaze nadjite si na netu
trazio i nisam mogao naci..Znam da ovdje ima dosta pametne raje i koju idu skolu kao ja i naravno raje koja studira.Pa eto ako ko zna ili zna na kojem forumu mogu naci ovaj crtez nek pomogne 

znam samo da je pasivni jer zahtjeva pomocni izvor napajanja i da je za mjerenje pomaka.
Nagrada:20bodova+Aplauz od strane admina.
Hvala unaprijed.
btw: Valjda Lazo zna o cemu se radi XD
sto se tiče promjena na g.ba ne da sam zadovoljan
prejako je sve.. svaka vam cast