Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem sa serverom?

76 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.12.2008. u 11:40

Raja sad sam usao na server i usao na admina kao i normalno htjeo sam napisat bjelim slovima zz a dole mi je pisalo samo @ZZ ovako ja sam onda pokusao otvoriti amxmodmenu i pise unkown command amxmodmenu pokusao amx_cvar sv_restart 1 ali nista otvorio sam ftp pokusao sam popravit neznam sta bi radio znao sam da je nesto do plugina u amxu, ali server ima amx zato kad sam si ponovo htjeo stavit admina da samo vidim da to nije do mog admina pisalo je "You have no entry to server" eh onda sam ponovo ukuco pw od admina i uslo mi je ponovo sam htjeo ukucat @ZZ nije htjelo neznam u cemu je problem :S
kad hoces da pises bijelim sslovima napises @ zz tj. napise @ pa razmaknes i pises

Post dobio šamar od haruN

Jesi prije polaska u igru kuco Setinfo _pw 123 koji ti je wec??Prije polaska u server tj!!?:r
imag3 je napisao/la:
Jesi prije polaska u igru kuco Setinfo _pw 123 koji ti je wec??Prije polaska u server tj!!?:r
Pa nebi mogao uci na svoj nick da nije...
Pogledaj jesi li pravilno dodao admina...i da li je amx instaliran
Da, kucas u konzolu prije nego sto udjes u igricu Setinfo _pw npr:Windows_5
u consolu napises a i onda razmak i pisi i mocice:)
problem je do toga ako nece da ti pise vidi u FTP jeli ima neka srtica ili razmak kad si dodavo admina pa ti nece da pise ili nece da udje....probaj takodjer ponovo taj delete dodaj novi jer ako ti je to pisalo sigurno nisi dobro stavio admina idi user.ini i popravi to!

Post dobio aplauz od haruN

nyonyo je napisao/la:
Pa nebi mogao uci na svoj nick da nije...
Pogledaj jesi li pravilno dodao admina...i da li je amx instaliran
Heheh da i to sto kazes !! :D Pa jedino to onda da nije dao prawilno admina DAO!! !!:)
Ma radio mi je server i admin sve do jucer i stalno ima po 10 raje jer sam ga digo prije 3 dana i jutros se probudio ustao i da udjem nista mi nece i otvorio sam users.ini i pogledo sve samo evo kome god sam dao admina kaze da nesto nije uredu :S
imag3 je napisao/la:
Heheh da i to sto kazes !! :d Pa jedino to onda da nije dao prawilno admina DAO!! !!:)
Server je moj a radio mi je i admin i server sve do jutros...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.