Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

request-pjesma...

57 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.12.2008. u 00:18

znam daj e prije bilo na forumu ono kao trazite pjesmu i dobijete.. eh sada mi treba to molim vas bez glupi komentara ovo ono.. coffe shop je tako da molim vas... treba mi pjesma od Dade Polumente - Istina ... treba mi pjesma za zivota.. znaci molim vas... nigdje je nisam uspio naci... limewire,bearshare,google.. nigdje.. pa ako neko ima da mi upload ili link za dll, bio bih mu zahvalan punoooooooooooooo...

SPAMERS DIE...
ja mislim da ta pjesma ne postoji :/ imas li lyrics ili nesto slicno, neki odlomak texta iz pjesme i to?
skala je napisao/la:
ja mislim da ta pjesma ne postoji :/ imas li lyrics ili nesto slicno, neki odlomak texta iz pjesme i to?
da moze biti da se pjesma ne zove tako jer bi bearshare sigurno naso ja sad gledo nema pa nema:S
skala je napisao/la:
R'jec po r'jec i nocas sve cu priznati,iskreno i bez tajni...
A nece mi biti tesko u ime ljubavi,
sto krio sam, pokazati...
Sada mi se vracas i necu da se desi,
zbog stvari koje ne znas da te izgubim
Sada mi se vracas i hocu da me volis i istinu
kad saznas da mi oprostis...
A kad od bola oko mi zablista ne brini se nije
meni nista,znaj da to sam bio ja...
Neke r'jeci boljece jako kad ih cujes nece biti
lako ali znaj to nisam vise ja...
Sada mi se vracas i hocu da me volis
A istinu kad saznas da me nekrivis...
R'jec po r'jec polako reci cu ti sve,
Iskreno bez trunke lazi,
Slusaj me dobro jer cu samo ovaj put,
moje rane sve pokazati...
DA ME LUDO VOLIS,
I DA MI OPROSTIS...

dio pjesme........
ee odma da ti kazem gdje je mozes naci evo ti stranica ima svaka pjesma nasa ali se moras regati na stranicu sve je besplatno download planetamuzike.com 100% ima pjesma:D
n3oxs je napisao/la:
ee odma da ti kazem gdje je mozes naci evo ti stranica ima svaka pjesma nasa ali se moras regati na stranicu sve je besplatno download planetamuzike.com 100% ima pjesma
regat cu se nije problem.. samo mi treba pjesma hitno!!!!!!!!1
yump3.info
domaci.de

nije DM SAT
n3oxs je napisao/la:
ee odma da ti kazem gdje je mozes naci evo ti stranica ima svaka pjesma nasa ali se moras regati na stranicu sve je besplatno download planetamuzike.com 100% ima pjesma
buraz nema... :S :S ... ajte ljudi treba mi hitno.........!!!!!!!!!1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.