PC mi se stalno gasi....uspijem ga upaliti tako sto izvadim bios bateriju pa je vratim onda mi se komp upali ali cim ga izgasim pojavljuje mi se problem prilikom paljenja....krene se upaliti sve normala taman da se slika pojavi na monitoru odma se ugasi i stalno tako dok ne izvadim bios bateriju pa je opet vratim...takode dok je upaljen imam problem sa vecinom programa na kompu rijetko koji hoce da se pokrene.....
Pitanje
Poništeno pitanje
80 bodova
PC
241 pregled · 13 odgovora · otvorena 13.12.2008. u 17:10
vako povadi sve dijelove (ram, grafu, hdd i sve kablove ljepo ga opusi i cooler isto vrati sve pa probaj
probaj jos ubacit drugu bateriju nevjerujem da moze biti do nje al et probaj
edit:
hmm
koliko ima godina ili mjeseci otako si komp uzo ?
edit:
hmm
N3sTabilaN je napisao/la:
vako povadi sve dijelove (ram, grafu, hdd i sve kablove ljepo ga opusi i cooler isto vrati sve pa probaj
edit:
hmm
edit:
hmm

svi djelovi su 100% ok nema ni godina odkako sam cijelu konfig mjenjao
sow je napisao/la:
vec sam to pokusao 2 puta nije do toga sve je na mjestu kako i treba biti

1.nevalja napojna..
2.virusi
Znaci oba razloga mogu biti.Probaj prvo reinstall sistem,ako ne pomogne onda ti je napojna osla u govna

BTW. jel mi dobar smile hhihihi

jesi provjerio napajanje.A usput pogledaj kabal od napojne koji ide u procesor da nije iskopcan
skile je napisao/la:
jesi provjerio napajanje.A usput pogledaj kabal od napojne koji ide u procesor da nije iskopcan
temperatura je uredu
provjeri temperatutu comp.a
kaisera je napisao/la:
imam iskustva sa tim...
1.nevalja napojna..
2.virusi
Znaci oba razloga mogu biti.Probaj prvo reinstall sistem,ako ne pomogne onda ti je napojna osla u govna

1.nevalja napojna..
2.virusi

ne budi smijesan
vako slicno nesto se desavalo i mom jaranu.
Imo on hdd od 20 gb i nađem ja njemu jedan od 10 gb ubacim i sve normala radio. I sad kroz jedno 2-3 mj zove one mene nes nije uredu sa kompom.
Ja dođem do njeg upalim komp udjem u desktop odma zastopa. reko sacu ja tebi format ga ja sve fino idem format istom kad treba da oita u biosu pise da nema hdd-a
Ja izvadim onaj od 10 i sve fino krene isntalacija u biosu i kad zvrsi pise 15 sec za rr, rr se komp i o5 odma ulazi u bios i pokrece instalaciju
Kasnije ja odnesem do jarana ubacim mu ovaj 20 gb od ovog i u njega iso to nis fino hdd i u smece uze novi radi komp sve
napojna 100%,imo sam isti prob. prije 2 godine.
al meni nece ni da se upali krene da se upali znaci i samo se ugasi.....
sow je napisao/la:
al meni nece ni da se upali krene da se upali znaci i samo se ugasi.....
znaci izvadi ga skroz i upali komp ako nemogne o5 uci znaci do necega drugog je . Ako moze hdd otiso
NE diraj procesor
Greska je u OS, nemoj da radis brzo formatiranje,provjeri HardDisk da nema nekog ostecenja,moze da bude i zbog losih drajvera za maticnu.
Greska je u OS, nemoj da radis brzo formatiranje,provjeri HardDisk da nema nekog ostecenja,moze da bude i zbog losih drajvera za maticnu.
provjeri cooler(hlanjak),ako imas termalne paste promjeni malo !!!
Buraz , ovako i meni se to dešavalo i puko mi je film i Otisao sam u Alfu ako znas dje je to preko puta Doma Zdravlja i Rekli su mi da dodjem za 1.sat kada sam dosao promjenili kućište i i ness su prawili !!
i gg ew sad mi radi fino komp... probaj !!
ako ti nje mrsko do ALFE
i gg ew sad mi radi fino komp... probaj !!
ako ti nje mrsko do ALFE
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.