Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Temperatura graficke

106 pregleda · 16 odgovora · otvorena 12.12.2008. u 19:08

Eh vako zanima me kolika je standardna temperatura grafe, i kolika je kriticna temperatura.

U mene preko everesta pokazuje 59 sad jeli to puno malo ili uobicajeno

Klokovo sam je i sad me zanima da nije prevelika temp :/

admini sry na temi al strah me ipak :)

EDIT: Hvala NC nadam se da ce ti admina dati par hiljada aplauza skino sam gpu-z evo pratim sada 59 C je ono sam slucajno iso dali ste mislili na cpu-z kontash pa zato sam skino to :D uglavnom hvala puno
- sasvim solidna temperatura, dok se krece od 44 do nekih 60
Ne postoji standardna temperatura graficke. Imas temperature graficke kada je bez i pod opterecenjem, tzv. idle i load temperature, koje su razlicite za svaku graficku.
opcaija trazi
identicna tema
http://www.gamers.ba/forum/6/50784/temepratura-graficke/
ma nemoj ti klokat,bolje ti je,ode ti napojna,jos ako koristis default cooler nikako ti nevalja !:D
savjet:kupi bolje neku noviju grafu!
hunt3r_ je napisao/la:
ma nemoj ti klokat,bolje ti je,ode ti napojna,jos ako koristis default cooler nikako ti nevalja !:d
savjet:kupi bolje neku noviju grafu!
nek ide ima garanciju hh

a kupio skoro ovu grafu solidna je klokovo je za 10 %
N3sTabilaN je napisao/la:
nek ide ima garanciju hh

nevjerujem da ce ti oni to priznat brate,vidice da si u biosu,il nedje dje si kloko(iz windowsa ili biosa) da je mjenjano...vidices ako ti nes ode!
zavisi uglavnom d grafe do grafe ali neki za neku srednju klasu ne bi trebala biti veca od 50-60 stepeni kao sto ovi rekose
nek ide ima garanciju hh

Garancija ne pokriva nepravilno rukovanje istom od strane kupca. To ima u svakom garantnom listu.

Skini GPU-Z i pokreni ga uporedo sa nekom igrom i prati temperaturu. Ne bi valjalo da bude preko 80 stepeni ali opet zavisi koja ti je graficka.

Nije isto 60 stepeni kad nista ne radis i 60 stepeni kad igras igre! Zato skini GPU-Z i uradi kako sam ti rekao.
nc je napisao/la:
Garancija ne pokriva nepravilno rukovanje istom od strane kupca. To ima u svakom garantnom listu.

Skini GPU-Z i pokreni ga uporedo sa nekom igrom i prati temperaturu. Ne bi valjalo da bude preko 80 stepeni ali opet zavisi koja ti je graficka.

Nije isto 60 stepeni kad nista ne radis i 60 stepeni kad igras igre! Zato skini GPU-Z i uradi kako sam ti rekao.
ne kontam ja ovaj cpu-z al nema veze ostavicu upaljen everest i neka se brat igra onog euro truck simulacija a ja cu pazit dali ce rasti temp ako bude isla preko 62-63 vracam klok ko ga j*** ha ya :D

THX svima :)
ne kontam ja ovaj cpu-z al nema veze ostavicu upaljen everest i neka se brat igra onog euro truck simulacija a ja cu pazit dali ce rasti temp ako bude isla preko 62-63 vracam klok ko ga j*** ha ya :d

THX svima :)
Nije CPU-Z nego GPU-Z. GPU-Z je samo za graficku.

Graficka pod opterecenjem (kad igras igre) ne bi trebala ici preko 80 stepeni ali opet zavisi od modela. Zato nam reci koja ti je graficka pa da vidimo koliko moze.
nc je napisao/la:
Nije CPU-Z nego GPU-Z. GPU-Z je samo za graficku.

Graficka pod opterecenjem (kad igras igre) ne bi trebala ici preko 80 stepeni ali opet zavisi od modela. Zato nam reci koja ti je graficka pa da vidimo koliko moze.
uzo sam neku najeftiniju u genelecu

POV GeForce 7200 GS/ 7300 SE

kad imam 512 rama ona je 256 i pise da je 7200 GS

a kad sam ubacio jos 512 sad pise da je 7300 SE i ima 512 MB

a to sam sam copy sacu probat za gpu-z
uzo sam neku najeftiniju u genelecu

POV GeForce 7200 GS/ 7300 SE

kad imam 512 rama ona je 256 i pise da je 7200 GS

a kad sam ubacio jos 512 sad pise da je 7300 SE i ima 512 MB

a to sam sam copy sacu probat za gpu-z
Nista, drzi se ti ispod 80 stepeni pod opterecenjem.
dobra ti je temperatura, ako bude velka temperatura komp se sam resetuje
u mog jarana na 90 stepeni bude :|
Iduci put tema bez obrazlozenja koja je grafa i dobit ces opomenu pred ban.
locked

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.