Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

koju bi graficku uzeo?

82 pregleda · 14 odgovora · otvorena 11.12.2008. u 20:12

Evako neznam koju bi graficku uzeo pa da mi vi predlozite, da je jeftinija, da mogu neke igre kao sto su: pes 2008/2009, need 4 speed undecover, i tako to neke ...al da bas mogu normalno igrat..sad imam 1.7ghz, 256Ram , nvidia geforce 5200X 128mb(ovo je stoposto kriticno). Jucer sam uzeo pes 2009, prva utakmica ide dobro, onda vise ni 1 nemozes igrat kolko stopa...e sad jaran mi je rekao da je dobra nvidia geforce 4800 ja mislim....nisam sto posto siguran. Znaci da graficka podrzava ovako neke igre i one koje sam nabrojao a da nije skupa ..i mislio sam sutra uzeti 1gb rama al nez bil to ili bi ipak graficku neku uzeo?

Hvala unaprijed.

Navedite i cjenu molim :D
- nvidia geforce 4800

- Ja imam tu i normala igram PES09 ... Ne znam jarane, ako hoćeš uzmi tu, mislim meni je ok.. Nemora sve biti do grafičke.. Kakav komp imaš?
smk je napisao/la:
- nvidia geforce 4800

- Ja imam tu i normala igram PES09 ... Ne znam jarane, ako hoćeš uzmi tu, mislim meni je ok.. Nemora sve biti do grafičke.. Kakav komp imaš?
koliko kosta ta graficka?
toOrresssS, koliko para imas?
deadLy je napisao/la:
VGA GIGABYTE nVIDIA GF9800GT PCI-E 512MB DDR3, TV, dual DVI
nisu svi burzuji kume.. skupa je ta ;)
nc je napisao/la:
toOrresssS, koliko para imas?
ma da se sad ne brukam samo vi stavljajte graficke i cjenu pa cu ja neku nakraju kupiti hahaha
GIGABYTE 9500GT 512MB DDR3; 1600Mhz; VGA GV-N95TD3-512H; nVidia - 171 KM ....
uzmi

nVidia 8600 GT 512 MB

po mom misljenju Z L A T N A S R E D I N A

sto znaci Dobra roba za solidne pare...
neyLonNnn je napisao/la:
koliko kosta ta graficka?
- Ja dobio uz kompjuter.. Raspitacu se ili googlaj
Uzmi Nvidia GeForce 8800 gtx!

SRETNO!
Hajd prvo pogledajte koji procesor ima lik i koliko ram-a ima. Da stavi on 9800 GT, sto je u ovom slucaju fizicki nemoguce, komp bi se jednostavno gusio, jer mu je ostalo preslabo.

Takodje 9500 GT isto, prejaka za to tvoje. Kao prvo uzmi minimalno 1 GB RAM-a, 256 je premalo, a RAM je danas jeftin, i uzmi neku 6600 GT :)
neyLonNnn je napisao/la:
ma da se sad ne brukam samo vi stavljajte graficke i cjenu pa cu ja neku nakraju kupiti hahaha
Bas si pametan. Imas u hardware podforumu temu "Sastavljanje gamerske konfiguracije" pa pogledaj koje graficke imaju za koliko para.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.