Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Finale Bajramskog Turnira

162 pregleda · 9 odgovora · otvorena 11.12.2008. u 14:10

Kostaman je napisao/la:
da li se moze znati, koji sport koja igra? nisu svi iz SA
-Bajramski turnir kakve veze ima jesil iz Sarajeva, zna se da je to malonogometni turnir
ryL je napisao/la:
-Bajramski turnir kakve veze ima jesil iz Sarajeva, zna se da je to malonogometni turnir
- Bitan je spam post kao i ovaj moj.. Strašno.. Samo sam gledao ko će prvi odvaliti glupost..
ABd svi u skenderiju da želju podržimo !!! A moraš bit glupan da ne skontas da se radi o bajramskom turniru u sarajevu... Naslov : Bajramski turnir - Željo Olimpija... Pa da nije mozda u csu , da se neigra mozda u Njemackoj? Ko nezna kakav je turnir djabe spama ovdje
Spam.spam i spam neg kako je Sloboda prosla

EDIT: Baksuzno al su dobili Sarajevo
yoyeTM87 je napisao/la:
ABd svi u skenderiju da želju podržimo !!! A moraš bit glupan da ne skontas da se radi o bajramskom turniru u sarajevu... Naslov : Bajramski turnir - Željo Olimpija... Pa da nije mozda u csu , da se neigra mozda u Njemackoj? Ko nezna kakav je turnir djabe spama ovdje
e sam oda te ptiam sry za (spam) ali samo da te pitam znasli oceli doci TM 87 jer vidim ti nick xd odg pls
amerr je napisao/la:
e sam oda te ptiam sry za (spam) ali samo da te pitam znasli oceli doci TM 87 jer vidim ti nick xd odg pls
TM87 kao najveca grupa u bih je uvjek tu na utakmicama, naravno tu su te podgrupe koje bojkotuju... Bice dosta zeljinih navijaca ali podgrupe(APG,SG,FF,1.3.1.2...itd) nisu najavile dolazak , bar ne organizovan

Odo na turnir
poceli ste se prepucavati oko navijackih skupina ... ide tema lock !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.