Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Photoshop brushes problem :(

122 pregleda · 8 odgovora · otvorena 10.12.2008. u 20:20

Najprije pozz ,
naime downloadovo sam brusheve sa jednog linka, nadjenog ovde.. skinuo sam , ubacio i sve te folove.....
eh sad , imam problem u tome sto sam kad sam ubacivo brush malo vise stiskao na ono dole , jer sam mislio da neradi.... i tako ubacio nekoliko stotina put jedne te iste brusheve, :D:*
sad me zanima ako mogu nekako da pobrisem sve pa da ponovo ubacim ili moram 1 po 1 brisat, a to bi mi trebalo malo vise bajrama dok uradim :D
znaci ako ko zna kako da mogu sve izbrisat bio bih mu zahvalan, btw nemojte mi govorit reinstall jer neznam gdje mi je cd od photoshopa....:S
pokusao sam tamo >program files>...>brushes> i sve pobrisao , mislim odatle prebacio na desktop i kad sam usao ponovo u photoshop i sad staje tamo ... :S
aj ljudi pomagajte mi pls ubicu se ako ne napravim xD

sry na pismenim greskama ....
evo nadam se da je bolje
Kad ih vec brišeš stisni button Delete! Vjeruj mi da djeluje!

Fino edituj temu, iskljuci taj bold, italic, i under! Da mogu fino procitat!

EDIT:

ROFL !

Obriši PS!
care pitaj smokii-a vidis da je pr0 i usput jel zna iko kako da ukinem onu ko resetku sa slika
stvarno..omg
odes na brusheve u toolbaru gornjem kilknes na "brush" i otvori ti pod meni onda odes na ono malo dugme sto lici na play i odes reset brushes....
Nyte je napisao/la:
stvarno..omg
odes na brusheve u toolbaru gornjem kilknes na "brush" i otvori ti pod meni onda odes na ono malo dugme sto lici na play i odes reset brushes....
ma jarane probao sam sve opcije koje se nalaze i opet nista se ne mjenja :S
GaNgStA_AlDiN je napisao/la:
ma jarane probao sam sve opcije koje se nalaze i opet nista se ne mjenja :s
mora se mjenjati resetuje ti brusheve i dobijes one default...
Nyte je napisao/la:
mora se mjenjati resetuje ti brusheve i dobijes one default...
eto kod mene nece :S:S:S:S:S:S:S
evo napravio sam ... hvala vam ipak , restartovao sam pc i sad nema ni jednog ...... hvala svima sto ste pokusali pomoci i koji ste pomogli, tema moze u smece......:D:)
GaNgStA_AlDiN je napisao/la:
eto kod mene nece :s:s:s:s:s:s:s
ok!!super....napokon..si fixo..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.