Aj da vidim kako se napreduje u WOTLK,jeste dosli do 80,ja vec imam 2 lika 80,naxx 25 man gotov i satarion,uskoro onaj Malygos,sad lvl-up DK da vidim kakav je:):)
Diskusija
WOTLK (80 lvl lvl up)
322 pregleda · 20 odgovora · otvorena 10.12.2008. u 13:43
Hm... Tema za Dinganje 80og lvl je već otvorena -.-
Napreduje se fino, tj. već postaje monotono ^_^ Svi bossevi su down, sad čekam arenu i onda pwnage pvp FTW !
Napreduje se fino, tj. već postaje monotono ^_^ Svi bossevi su down, sad čekam arenu i onda pwnage pvp FTW !
naxx 25 davno zavrsen osim saphiron i KT(nisam bio tu kad su isli:(:)
malygos 25 ubijen prije 2 dana, arch 25 davno:D
i kako sam ja je***o sretan nisam jos epic dobioXD ali uzmi u obzir da sam isao samo 1 naxx10 i 25 XD
i kako sam ja je***o sretan nisam jos epic dobioXD ali uzmi u obzir da sam isao samo 1 naxx10 i 25 XD
quell je napisao/la:
naxx 25 davno zavrsen osim saphiron i KT(nisam bio tu kad su isli:(:)
hahaha ♥Fino,fino... Ja već 2 t7,sepet nekih random epix dropova i jedno 23423 wpna i ne znam koji više da enchantujem, gief gold pl0x!
trapoo je napisao/la:
naravno da nisi kad si botina
hahaha ♥
Fino,fino... Ja već 2 t7,sepet nekih random epix dropova i jedno 23423 wpna i ne znam koji više da enchantujem, gief gold pl0x!
hahaha ♥Fino,fino... Ja već 2 t7,sepet nekih random epix dropova i jedno 23423 wpna i ne znam koji više da enchantujem, gief gold pl0x!
a imam i ja t7 rukavice XD
quell je napisao/la:
golda imam na kile XD isfarmo prije wotlk
ae farmaj meni, trebam nabiti i enchanting i JW :/ a cba meni...
trapoo je napisao/la:
fu nape, nolifer, chines farmer FTW! haha
11k wee
quell je napisao/la:
bas sam te konto pitat da ti farmam XD
11k wee
11k wee

ja sirotinja, 1k :/ matsovi za enchanting to high ffs :S a samo meni daju iteme i pitaju me što nisam enchantovao :/
trapoo je napisao/la:
ajd budi jednom u životu od koristi pa ubotaj Trapi jedno bar 5k 
ja sirotinja, 1k :/ matsovi za enchanting to high ffs :S a samo meni daju iteme i pitaju me što nisam enchantovao :/

quell je napisao/la:
ja sve zelene i plave iteme DE i skupljam mats XD
Sta spamate imate msn...hahahahaha
(K)
@ trapo
ma njubara prava zato nije dobio epic xD
(K)@ trapo
Post dobio aplauz od trapoo
Wertu je napisao/la:
Sta spamate imate msn...hahahahaha
(K)
@ trapo
(K)@ trapo
BTW: Quell je afk bot što se tiče msn-a
nisam jos 80
haha vec 3 epica .. farmam jos malo badeva za tier 7
Lvl 80 Dk, 76 paladin. Naxx cleared. Naxx 25 jos nisam poceo. full epic
I have no life
Ne salim se.Inace WoW je jako zabavna igra i sve to,ali Blizzardu je samo do para,i nista novo nisu napravili,samo neke granice povukli i bok.Instance na 80 su mi preglupe nekako.Jedino ima nekoliko fun questova,ostalo sucks.Grafika je malo "ujebana" na dosta jakim grafickima pada fps.
Ne salim se.Inace WoW je jako zabavna igra i sve to,ali Blizzardu je samo do para,i nista novo nisu napravili,samo neke granice povukli i bok.Instance na 80 su mi preglupe nekako.Jedino ima nekoliko fun questova,ostalo sucks.Grafika je malo "ujebana" na dosta jakim grafickima pada fps.
Jos nisam dobio 80
Mrsko mi lvl-ovati =/
Mrsko mi lvl-ovati =/
e na kojem serveru igrate na WOTLK ?
Igram na Shattered Halls... Pawky nick... ima dosta raje sa balkana...:) Navratite i vi da nas viser bude...
Najmocniji lock na svijetu je champion of the frozen wastes 
Ne moram govoriti da sam full epic

Ne moram govoriti da sam full epic
lvl 80 rogue, ragnaros. usput na prodaju je!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.