Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Bikes

185 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.12.2008. u 22:11

eh ovako pozZ prije svega Jel zna neko imal kakav slucajno site o bajkovima vako prodaja cjene i to...ovo po google sto sam nasao sve u hrvatskoj i okolini...ili da neko zna radnju gdje se mogu naci bicikla ali ne da dam npr 800 km ni zasta kao PRIZMA sport....

polar mirage pro
kalibur
tako ti mountain bike-ovi na ne ovo frljavo odleti za 2 dana xD

P.S ip od g.b servera (ako je jos u zivotu)
Sta je sa galerijom?nemogu dodat nove slike?pise max 6 ja imam 1200,pobrisem neke i opet nemogu add?

edit: nemojte mislit da sam lud sto u ovo vrijeme trazim jer svi znamo kad se otvori sezona da skoce cjene za 23312%
tako je i meni sa galerijom memo moj... Ne znam sta je ovo...
To sa galerijom je tako... slike se ne mogu brisati

Ip od g.ba servera je 217.75.192.82:27016 pw se ne zna a valjda bi trebao biti gba

Ja 11 slika u galeriji xD
Mogu dodat jos :*

IP : 217.75.192.82:27016
PW : gba

@ za bajk tesko da ces naci sajt

8-)
reci samo odakle si i dat cu ti ja sajtova

ovaj ispod mene ti je dao ono sto sam ja htjeo
Pogledaj Ciklo Centar na Cengic Vili, najjaci u BiH sto se tice toga.
Za 800KM dobijes GT Avalanche sa diskovima i brukom opreme a mozes i za 400KM uzeti odlicno biciklo koje drzi cijenu ko Golf 2.

Post dobio aplauz od Struja

Ciklo Centar kao sto momak rece. Definitivno najjaca radnja kod nas sto se tice bajkova. Imas i na Vilsu Capriolo radnju, takodje nisu losa bicikla
Kao sto rece ovaj momak jedino ciklocentar ima web stranicu, tu mozes pogledati, imaju dosta veliki izbor... Po mom misljenju, od nekih brandova koje mozes nabaviti u Sarajevu, posmatrajuci cijenu i kvalitet, najbolji izbor ti je POLAR, npr. mirage pro, solidan bike za neke rekreativce... Naravno, kao i u svemu, koliko para toliko muzike... Pogledaj isto POLAR avalance novi model, mislim da su ispod 600KM sa solidnom opremom..

Post dobio aplauz od Struja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.