Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DotA REMAKE

143 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.12.2008. u 00:04

Dobro vece, ili jutro. Ponoc prosla.
Molim da se ne javljaju oni koji nisu upuceni u DotA-u totalno.
Ono sto sada zelim predstaviti jeste DotA REMAKE napravljen od strane mene i Soraxx-a. Naime, ovo je mapa veoma slicna DotA-i, i radjena je na isti kalup kao i ona sama. Zelimo sa svima vama, koji znate sta je DotA naravno, podijeliti ovu mapu, te ocekujemo mnoge kritike, nadjene bug-ove, i slicno jer je mapa tek u beta fazi. Medjutim, mozda se nadje i koja pohFala. :)

Download link slijedi ispod:
- http://rapidshare.com/files/171585466/DotA_Remake_by_shaadY_and_Soraxx.w3x.html

Takodjer, sve te silne pohvale mozete slati na moj mail:
- [email uklonjen]

Ugodno igranje, i uzivajte. :D

BajDVej. Mole se admini, tema, zanimljive, fazoni, chus!
bas me interesuje o cemu se radi.Bit ce edit cim isprobam...

edit:

kod mene nema mape.Fino je kopiram,i ne prepozna je...
Any comments? :/
shaadY je napisao/la:
Any comments? :/
Nisam htio ostaviti komentar zato sto vjerujem da tebe blago receno boli ku**c za moje misljenje , ali eto vidjoh ovo.

Kani se pravljenja mapa, nako iskreno, nikad nista gore u zivotu nisam igro. Da me ne bi pito sta ne valja, ne valja nista, heroji ko bogovi, fol mos bit invurnalable. Idi igraj normalne dote :)

Post dobio aplauz od fr0St

:S pa ja imam na comp bolji rmk dote .
Uzmi ubi pa se pistolj brate :S
Ev da pocnem par komentara prije nego sto i pokrenem igru:

1. Praviti mapu nalik na doti ne zahtjeva dan-dva posla, vec vise mjeseci.

2. U imenu mape, prije naziva mape u zagradi staviti max broj igraca.

3. by .... ne pises u nazivu mape, vec pises u Questu (f8 il f9 cini mi se, stavis tu credits) il na loading screen-u.

4.Mapu ne mogu da nadjem u igri posto nisi stavio broj igraca a imam ih mali milion. Nasao sam mapu "nephilis" valjda to nije tvoja, isto neka dota editovana koja sucksa :/.

5. Umjesto pravljenja mapa, vjezbaj last hit, jos autoatackas .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.