samo da pitam kako vratiti acc na wow scape nece da otvori njihovu web stranicu pa kako da vratim pomocu e-maila. pls pomoC :* :* :*
Diskusija
Zaključana
WoWscape
199 pregleda · 16 odgovora · otvorena 08.12.2008. u 21:30
nikako, blizzard ih ukino
koga je ba blizzard ukino cccc
KimJongUn je napisao/la:
koga je ba blizzard ukino cccc
nije jos uvjek:D
samo wowlegion trenutno neradi
samo wowlegion trenutno neradi
ssta legion neradi maloprije igro na legionu dok mi nisu drpisali acc dabogda brasna neimali
n3xu5 je napisao/la:
nikako, blizzard ih ukino
ne pravi se debil kako ce server oborit , zasto radi jos uvijek epn logosoft ilija pm to kao nije privatno ?
Za acc otvori ticket , il cekaj da podignu forum
@probaj za 1-2h vjerovatno popravljaju neke "bugove"
rade ba svi serveri maloprije ja igro i da se relog nesto mi lagalo i nece pass pokusavo 10000000 puta i nece a nema nacina izgleda da vratim?:
@ evo prije nego sto me admini banuju hvala vam mada mi niste pomogli xD izgleda da se vracam na CS i pozz
@ evo prije nego sto me admini banuju hvala vam mada mi niste pomogli xD izgleda da se vracam na CS i pozz
Kao prvo " Blizz" nece ukinuti "WoWscape" a kao drugo idi na scapegaming.com i tamo nadji jer wowscape.net neradi xD. Nadam se da sam pomogao i BTW ocu aplauz
)
)
Wow scape nije ukinut nit ce biti u guildu sam sa Gm-om
reko je da su se izvukli a znali su to od pre da ce to Blizzard uraditi pa su taktizirali da ukinu stranicu itd.
da bi nekako sklonili wowscape sa xtreme top 100 i +
im je prednost sto nemaju Wotlk ni 3.0.3 patch
Retrieve pass ne radi trebutno strpi se jos koje vreme
reko je da su se izvukli a znali su to od pre da ce to Blizzard uraditi pa su taktizirali da ukinu stranicu itd.
da bi nekako sklonili wowscape sa xtreme top 100 i +
im je prednost sto nemaju Wotlk ni 3.0.3 patch
Retrieve pass ne radi trebutno strpi se jos koje vreme
cRANk je napisao/la:
Kao prvo " Blizz" nece ukinuti "WoWscape" a kao drugo idi na scapegaming.com i tamo nadji jer wowscape.net neradi xD. Nadam se da sam pomogao i BTW ocu aplauz
)
)
mozda vecina od vas nije skontala, al je fazon u tome sto blizz salje svoje ljude da tuze ISP (internet service providere) koji hostaju tj vrse distribuciju mreze za wowscape i ostale poznate servere, ako onda moja vijest nije istina, zasto toxic wow i ostali serveri imaju message na njihovim siteovima da su zauvjek ugasili svoje servere?
ugasit ce se i ovaj
nek ba gase servere te pirat,pametan je Blizzard,ajte kanite se tih pirata nema tu igranja,ajte orginal i uzivajte
:D:D:D:D
:D:D:D:D
Wowscape , wowtoxic etc , i ostali serveri nece proraditi i gotovi su i nece se vise nikad dizati. Eh sad svima nadolazi pitanje "sto?" zato sto vec su odavno koristili takodjer osim koristenja sa ISP-ovima, takodjer su vecina likova igrali na private serverima besplatno i govorili " zasto ti moras biti retaardiran da placas? kad mozes igrati besplatno i donirati za ostale servere" i tako neki ljudi koji su igrali na retailu, jednostavno im je pukao film i reportali blizzardu i blizzard je pokrenuo svoje akcije tako sto je zauvijek odstranio private servere
nek su zatvorili te servere,bas radi toga"mozes igrat dzabe,a ti retard placas"nek su,dabogda sve zatvorili
Post dobio aplauz od trapoo
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.