Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Satelit i tv karta

90 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.12.2008. u 15:55

Evo ovako imam satelit i naravno resiver u dnevnom sobi sada kontam uzeti sebi jos jedan resiver da mogu gledati u svojoj sobi i kontam uzeti tv kartu za pc...
Sada treba li mi samo tv karza za pc da mogu gledati satelit ili mi prvo treba jos jedan resiver pa iz resivera u pc ?

a drugo pitanje je .. imam 3 dijeljenja signala sa satelitske antene .. da li je to belaj hocu li gubiti na kvalitetu signala i kako to mogu izbjec .

unaprijed hvala
1. samo kupi tv kartu, i cablo koje ide iz zida za tv, spoji u tv kartu, tako je kod mene !
2. slika ce ti biti nesto losija,a imas da se kupi pojacivac slike,kosta 2-3marke i slika ko mlijeko !
Radi bolje kvalitete slike,ne uzimaj TV Kartu..uzmi ono nesto ko USB(malo vece)ide u usb port i imas antenu i satelicki 'fatas signal,malo je skuplje,nekih 10 km,al dobijes cd(program) i DALJINSKI.
deadlycha je napisao/la:
1. samo kupi tv kartu, i cablo koje ide iz zida za tv, spoji u tv kartu, tako je kod mene !
2. slika ce ti biti nesto losija,a imas da se kupi pojacivac slike,kosta 2-3marke i slika ko mlijeko !
kako izgleda taj pojacivac slike da mi ne uvali neku glupost

btw hvala :)
Lefty je napisao/la:
kako izgleda taj pojacivac slike da mi ne uvali neku glupost

btw hvala
prodacu ti ja TV kartu samo me pm ako si zainteresovan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.