Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Novi CS Clan

157 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.12.2008. u 11:47

Ko hoce u CS clan nek me PM,novi sam napravio,no spam please ! :D
Ako hoces pravi klan , nemoj traziti ovdje igrace.idi na public i vidi kako k oigra , taktike i sl.

Post dobio šamar od neO

mogao si dati vise podataka...
steam or non steam ??
Zapocetih tema
26
Napisanih postova
67
hah cuj no spam a on SPAMA
sad si postavio temu (COPY PASTE)

DEBILCINO JKDNA

idi izda iz gamers odi do kuhinje i u kuhinji ce ti biti mama i od mame trazi BAKLAVU ,,kad uzmes baklavu odi u WC cucni i okreni se prema zidu i jdi bakalvu

Post dobio šamar od neO

r00nni je napisao/la:
mogao si dati vise podataka...
steam or non steam ??
Non-steam, Novi

Post dobio šamar od neO

Kako se zove klan? Pretpostavljam CHEATERS radi ovoga http://www.gamers.ba/forum/1/53307/counter-strike-aimbot/

Trazis cheatove ovde,pa osnujes klan? Ajde ba spameru jedan, nemoj kvarit ove bajramske dane:|
Jako inteligento, imam ja nanu ako oces u klan, klan ti je divan ko god hoce moze u njega, za to ima PUBLIC server da se traze igraci

Post dobio šamar od neO

subhanallah :|

IQ ti je manji od broja cipela..šta ti je bolan?

Da ja otvorim temu sa textom:

Imam photoshop cs3 i imam problem! Pomozite!

Jel' tebi to retardirano?

Upravo si napravio nešto tako !!

Napišeš podatke, ime klana, tag, steam / non steam, web adresa, tvoj msn, igrače itd.. a ne da napišeš napravio sam klan ko hoće na pm .. ccc

Odeš na server pa tražiš igrače. I još nešto, smanji broj tema i postova po danu. Dovoljna je JEDNA tema za 2 dana i 6 postova po danu ..

I ako si sretan što si "napravio klan" da znaš da to uopšte nije teško, ja ih mogu za jedan dan napraviti 1532523486436435235243523 :S
krystal je napisao/la:
Ako hoces pravi klan , nemoj traziti ovdje igrace.idi na public i vidi kako k oigra , taktike i sl.
to ti iskusan pa nasao igrace dobre na ppublicu hahahahahahahhahaa
NAMIKp je napisao/la:
hah cuj no spam a on SPAMA
sad si postavio temu (COPY PASTE)

DEBILCINO JKDNA

idi izda iz gamers odi do kuhinje i u kuhinji ce ti biti mama i od mame trazi BAKLAVU ,,kad uzmes baklavu odi u WC cucni i okreni se prema zidu i jdi bakalvu
sta skacete odma na njega..pola vas je takvo bilo....vjerujem da je malo mladi pa eto..

znaci malo si procitaj pravila...navedi ime klana..steam ili non steam? i tako dalje da ne nabrajam

ne lupaj svakih 10 min novu temu9-)

Pozz
mogul ja pls ?

Post dobio šamar od Souren

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.