Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

msn me zeza

159 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.12.2008. u 17:17

pozz folks.
evo maloprije sam gledao film sa Angelinom,zove se CHANGELING.Film je super,jedan od najboljih sto sam gledao.Traje nesto vise od 2h.Uglavnom ona je samohrana majka koja radi ko u telefoniji nekoj.Sin joj imam 10tak godina.Jednog dana kada se vratila kuci,nije ga bilo.Zove policiju.Eh sad pocinju razne stvari da joj se dogadjaju.
Kako su policajci bili glupi,meni je doslo da ih pobijem :S

Al da vam kazem zasto se zove ovako tema.Znaci kad sam pregledao film,ukljucim komp(udarim space nisam ga iskljucio vec 3 mjeseca)i reko da na msnu kazem jaranu za problem.I taman ja napisao recenicu,i udarim enter kad mi izbaci ovo :The following message could not be delivered to all recipients: To mi se stalno desava,jedna poruka ode druga nece:S
Neznam sta je,to mi se desava od juce.Konekcija mi je uredu,ustalom da nije nebi mogao ovo pisati heh.

Znaci mnogo me iznervira,jer napisem slovo neko i prodje,i ja mislim da nece vise,napisem recenicu a onda nece.

Ako neko znas sta je :D

zZ
eh da se nadovezem i neotvaram djabe novu temu : $ ...ovako jutros me zezala konekcija tamo vamo nesta da sam limiotvan a ja neam limita nidgdje veze uglavno sam slucajno stavio da starta u ofline modu xD al nista nisam dobio sa tim i sad kad je normalna konekcija hocu na msn ali pise da namjestu u browseu online a gdje ti pise?xD
edit: DAJTE HELPAJTE GDJE CU U BROWSEU STAVIT TO NESTA ONLINE PA DA MOGU NA MSN!!!!
edit2: pomogao sam sebi delete post molim,hvala!
Meni se to desavalo dosta puta dosad....jednostavno izadji sa msna pa se opet vrati ili ako ni to ne pomogne RR kompjuter :)
Meni je to pomoglo
To je do konekcije... desava se cesto
Moze biti zato sto si bio ti ili taj tvoj prijatelj offline, ne mora biti citavo vrijeme, nego mozda izadje u samo jednom trenutku, cak se zna desiti i kad promijeni status sa online na recimo appear offline.. moraju se takve stvari desavat.. ali ne boj se, nije to do tebe, u najmanju ruku - ne bi trebalo da bude do tebe..
msn te zeza? Oo zezaj i ti njega XD
ma to mi se desava kod svih skim razgovaram.
ajde probat cu rr veceras nekad.

hvala
nemoj obracati paznju i nece te vise zezat ! ;)

Post dobio šamar od vLexinho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.