Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako instalirat Undercover ?

121 pregled · 7 odgovora · otvorena 06.12.2008. u 16:33

Ev' skoro od jarana donjeo cd da vidim hocel' u mene moc' kad isto. Evo sta mi javi, znaci ima ikona extenzije File, naziv rld-nfuc. Otvorim ga preko winrara i sve extraktujem u jedan folder na desktopu (a i na C drajvu sam probavao) i opet mi izbacuje poruku "Insert CD/DVD in drive C:". Et' molim za pomoc ako neko zna ili se susretao sa ovim problemom.

P.S: Fajl je skinut sa torrenta.
Program "UltraISO", desni klik na taj jedan file - UltraISO - Mount to drive F:

I bit' će ti kao da imaš cd ..
-znaci s svih dvd-ova prebacis na desktop
-ides na prvi file i opet with rar
-pojavit ce ti se normalna instalacija
-crackujes
-igras
skini sebi "7zip" program i raspakuj to, instaliraj + krekuj...i pokreni. I trebalo bi da radi , GL
Pa probavao sam extractovat i pokrenut setup ali mi opet isti klinac izbacuje. Probacu ovo sa ultra iso pa cu da javim ako uspjednem. btw jeli moze neko link od cracka na pm da mi senda ?
united je napisao/la:
Pa probavao sam extractovat i pokrenut setup ali mi opet isti klinac izbacuje. Probacu ovo sa ultra iso pa cu da javim ako uspjednem. btw jeli moze neko link od cracka na pm da mi senda ?
moze ultra iso il daemon tools...
Kad idem desni klik na taj file, nema nigdje mount image to f ili nesto slicno. A probao sam preko UltraIso znaci usao u program i nasao opciju Mount to Virtual Drive i tu dodao ovaj rld-nfuc i idem mount i nista se ne pojavljuje. A sa daemonom sam isto probao al' on javi to da ubacim cd/dvd u c drajv.

Ovo je sadrzaj diska, i ovo sve imam extractovano u folderu na c drajvu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.