Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

wow/nece da se konektuje :S

50 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.12.2008. u 14:16

Prije jedno 2 sata sam sve normala igrao wowa i jucer takodjer, a sad krenuo da igram udem u wow ukucam user i pw i nece da se nes konektuje...

Evo SLIKA: http://img208.imageshack.us/my.php?image=wow1yr0.jpg

btw. nije do akaunta jer imam 2 svoja acc-a i jedan od jarana i sva 3 acc-a probo' i nista nemoze
da nije server ofline , ili je preso na expanziju lich king , mozda ti nevalja realm
empty_king je napisao/la:
da nije server ofline , ili je preso na expanziju lich king , mozda ti nevalja realm
ja mislim da server nije uredu, a sad cu vidjet da predem na neki drugi private i da promjenim realm

ugl thx
To nije do WoWa, problem je u tvojoj internet konekciji ili je realm down... Ali ne bi smio biti offline realm...
trapoo je napisao/la:
To nije do WoWa, problem je u tvojoj internet konekciji ili je realm down... Ali ne bi smio biti offline realm...
Nemoguce da je do konekcije jer sam neki dan prikljucio najnoviji Logosoftov xDSL tak da ima brzine na bacanje i nijednom mi nije pukla konekcija uvijek brzo i sve to...
btw. na ovom serveru na kojem ja igram"burning wow" ima na njemu 4 servera, a od ta 4 su jutros bila 3 offline mozda je sad i ovaj cetvrti najvjerovatnije otisao offline...

Edit: @1337SmaiL: Da, i ja tako isto mislim.. =)

Lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.