Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

MSN problem!!!

60 pregleda · 4 odgovora · otvorena 05.12.2008. u 00:57

Ima li koja sansa da skontam password od msn znam koji mi je bio uzeo novi racunar instalirao msn i ne moze ovaj password koji je uvijek bio!!! :( I ima li poseban folder negdje na racunaru gdje msn spasava hotmail contacte bar to da spasim!!! :(

hvala unaprijed!!!
jedino preko secret question/a
2. nema posebnog foldera za kontakte, ako ih nisi spasio sam dok si imo tu andresu onda je nemoguce povratiti ih
3. jesil 100% sigurandaje netacan password sta ti pise
smokii je napisao/la:
2. nema posebnog foldera za kontakte, ako ih nisi spasio sam dok si imo tu andresu onda je nemoguce povratiti ih
eh kad bih znao!!!!! :( :( : (
smokii je napisao/la:
ma 100% sam siguran i valjda kako sam vise puta ukucao pogresan password pa izbaci ovu poruku!

You've tried to sign in too many times to this account. A temporary delay helps prevent people from trying to guess your password.

Caps lock - mozda ti je engleska tastatura, y umjesto z, i z umjesto y, il tako nesto slicno, uglavnom to probaj,a ko to nije, onda trazi da ti neko mail hacka, al bih rekao da i je i to nemoguce.. :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.