Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW-Server

201 pregled · 11 odgovora · otvorena 04.12.2008. u 20:55

Ovo sam radio prema :http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=19331&forum=18
i sve je ispalo ok. Medjutim kad se pokusam logovat sa acc zastane na Handsaking. Zna li ko u cemu je problem ?
EDIT : I ako moze link od "nekog moda " ono , da editujem heroje , iteme lvl-e... i to .
Prvi koji pomogne (vidi besplatno necete ) 5 km kredita

Molim vas pomozite . U obzir i dolaze textovi na eng. sa googl-a , samo ako su od pomoci.

Slika :
provjeri jesil sve dobro config, i da li koristis stable revision , i da li je taj revision (core) dobro funkcionise sa odredjenom bazom
ako moze na bosanskom bio bih zahvalan. ja sam sve preko ovog tuta , a tu se nis od tvojih rijeci nespominje
InValid je napisao/la:
jeis probo drugi realm moze biti do laga ?
Stavim svoj ip , stavi onaj default ip , promjeim port sve uradim , al opet nece ...
LoKi-eva tema dignuta je 2007 godine, predpostavljam tad je bio patch 2.2.3 , a ti vjerovatno sad imas 2.4.3 2.4.1. .
Zato ili skini emulator za patch koji imas ili se peglaj sa namjestanjem patcha da odgovara verziji emulatora.

Valenth je napisao/la:
LoKi-eva tema dignuta je 2007 godine, predpostavljam tad je bio patch 2.2.3 , a ti vjerovatno sad imas 2.4.3 2.4.1. .
Zato ili skini emulator za patch koji imas ili se peglaj sa namjestanjem patcha da odgovara verziji emulatora.

Ako mozes to pojednostavnit?
empty_king je napisao/la:
Ako mozes to pojednostavnit?
Tebi treba arcemu ne ascent on je skrozz los arcemu je 60 mb ili je 40 imam ga ja ak os mogu ti poslat preko msn-a ?
ADd me na msn da mi objasnis : [email uklonjen]

ADd me na msn da mi objasnis : [email uklonjen]

Gloop se puno plz prestani dizati teme rtd

Post dobio šamar od Makz

toshe je napisao/la:
Gloop se puno plz prestani dizati teme rtd
Sam te sta pito?
Kad tebi bude trebala pomoc : vidjet cemo se
Sam te sta pito?
Kad tebi bude trebala pomoc : vidjet cemo se
hahaahahahahaha

Post dobio šamar od Makz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.