Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Carom3D problem

64 pregleda · 1 odgovor · otvorena 04.12.2008. u 20:46

Skinuo sam carom3D i kad udem u igricu, nadem server, pokrenem da igram s nekim odmah mi se restartira comp.. neznam u cemu je problem ...

Ajde pls nek netko pomogne, izvinjavam se adminima na drugoj temi .. ako treba osamari me al stvarno problemi :D
1. ochisti kulere
2. iskljuci nepotrebne procese u task manageru
3. moze bit da imas slabo napajanje
4. otidji na my comp - properties - advanced onda pod ovim startup & recovery klikni na settings i imas dole opciju automatically restert iskljuci je
5. Pri pokretanju bilo koje zahtevnije aplikacije racunar se resetuje i ponovo podigne operativni sistem.
U konretnom slucaju po testiranju memorije “Gold Memory” programom utvrdjeno je da je ispravna.Sumnja je pala na napjanje a po zameni istog je sve proradilo.
Resetovanje racunara se ponekad moze desiti i zbog losik kontakta u racunaru.S toga nije lose provjeriti da li mrezni kabl ima dobar kontakt, da li si kablovi iz napajanja dobro ukljuceni, da li su kontekti na memoriji i grafickoj karti cisti i da li dobro nalijezu u slotove.Za svaki slucaj nije lose probati i sa iskljucivanjem reset tastera sa ploce.
Resetovanje racunara moze biti i prouzrokovano neispravnom plocom a pogotovu kada su na njoj naduvani elektroliti.
Naravno da je uzrok resetovanja racunara cesto i instaliran nekompatiblni softver.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.