Install sam CoD 5 i crack uradio i pokrenem igricu , i odem i promjenim rezoluciju malo je samo pojacam , i odem igrati solo , i igrao ja i predjem prvu misiu bez problema , i pocnem drugu i pocne mi lagat i probao mjenjati rezoluciju , vecu , manju , nista .. I probam new game , i onda i prva misija mi se to desi .. Ako netko zna do cega je nek mi javi ili nek kaze kako da otklonim prob.. , A zna se desiti da zablokira i gotovo i moram rr comp .. Jak mi je comp .. Pogledao sam i moze podnijeti vrlo dobro igru .. Samo nemojte govoriti uninstall pa onda instal game ..
Diskusija
CoD 5 ?
125 pregleda · 10 odgovora · otvorena 04.12.2008. u 20:19
meni jaran rece jucer da se moze igrati samo na visti da ne moze xp-u e sad ne znam koliko je to tacno ali moze bit da je zbog toga, naravno ako imas xp
ryL je napisao/la:
Al problem je sto sad sve ide ok , i ne laga , al mora se desiti u bilo kojoj misiji da zablogira i moram rr comp .. et kako da to otklonim ?
AdoS je napisao/la:
Namjestio sam sve kao u tebe , jedino sto nisam tamo ono sto kod tebe pise 85 Hz ja sam stavio 75 , jer nemoze vise ..
Al problem je sto sad sve ide ok , i ne laga , al mora se desiti u bilo kojoj misiji da zablogira i moram rr comp .. et kako da to otklonim ?
ryL je napisao/la:
-kako mislis zablokira, samo zastane slika, pojavi se crn ekran il nesto trece ?
AdoS je napisao/la:
Ma stane slika .. i onda nakon 10 sec se pomjeri i to samo malo i onda stane skroz i cuje se ponekada da zvuk laga i gotovo , onda cekati ili alt f4 ili ctrl alt del , nista .. Jedino rr comp .. Kako da rijesim ?
Superhik je napisao/la:
meni jaran rece jucer da se moze igrati samo na visti da ne moze xp-u e sad ne znam koliko je to tacno ali moze bit da je zbog toga, naravno ako imas xp
pusti ti tog jarana
de probaj procese ostale pogasit jer ako imas antivirus ili virus neki pa pogasi explorer proces onda skoro sve user procese (sve u task manger tj ctrl+alt+del ili ctrl+shift+escape) i onda idi na file i run proces pa brows pa onda nadji cod 5 pa ga pokerni
instaliraj novi adobe flash players i nece ti ro vise radit
a zadnja verzija adobe-a je 10
a zadnja verzija adobe-a je 10
samo_ja je napisao/la:
mani xp i leti ko ista
pusti ti tog jarana
de probaj procese ostale pogasit jer ako imas antivirus ili virus neki pa pogasi explorer proces onda skoro sve user procese (sve u task manger tj ctrl+alt+del ili ctrl+shift+escape) i onda idi na file i run proces pa brows pa onda nadji cod 5 pa ga pokerni
pusti ti tog jarana
Ruzno brate ..

Može li mi tko reći kako se krekuje COD5?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.