Eh ovako , s obzirom da admini nista ne poduzimaju protiv ovog prevaranta.
Ovaj mali debil je registrovao hiljadu nakih accova na gamersu.
m0k1
Moki
aspix
banovani_admin
Gamer
-------------------------
I mnogo drugih , prva stvar sto mi smeta je sto je pisao temu u Septembru(nesjecam se bas dobro ) , kaze kako napraviti web site , objasni mu se to , poslije tog pise bU-u u GB , "Trebal' ti pomoc oko Gamersa ja cu ti poslat HTML KOD"
cuj html kod lol .
Kaze prodaje steam accounte , dodao ga ja na msn , da ti prazan acc , jednostavno napravi free acc. -_-
Kaze pravi sajtove ? ajd ok , dodam ga na msn , i on kae evo ti ftp i domena .. i pita me hoces li .tk domenu ,
.tk je obicna redirekcija a ne domena jer nemozes mjenjat NS(NameServer) , i nakon toga me pita kako registrujes tu domenu

a kaze da je webmaster -____-
Banujete me bmk.
Bar sam rekao istinu !
Ovaj mali debil je registrovao hiljadu nakih accova na gamersu.
m0k1
Moki
aspix
banovani_admin
Gamer
-------------------------
I mnogo drugih , prva stvar sto mi smeta je sto je pisao temu u Septembru(nesjecam se bas dobro ) , kaze kako napraviti web site , objasni mu se to , poslije tog pise bU-u u GB , "Trebal' ti pomoc oko Gamersa ja cu ti poslat HTML KOD"
cuj html kod lol .Kaze prodaje steam accounte , dodao ga ja na msn , da ti prazan acc , jednostavno napravi free acc. -_-
Kaze pravi sajtove ? ajd ok , dodam ga na msn , i on kae evo ti ftp i domena .. i pita me hoces li .tk domenu ,
.tk je obicna redirekcija a ne domena jer nemozes mjenjat NS(NameServer) , i nakon toga me pita kako registrujes tu domenu 
a kaze da je webmaster -____-
Banujete me bmk.

Bar sam rekao istinu !
kad te levati XD
beast ppl