Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Porodica iz Kaknja vol.2

149 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.12.2008. u 11:20

Vecina vas je procitala ovu temu

http://www.gamers.ba/forum/10/52743/pomoc-porodici-iz-kaknja/

Eh sada..
Treba da se dogovorimo,da neko od admina ( jer su svi punoljetni ) otvori ZIRO racun u bilo kojoj banci pa da se uplati novac za ovu porodicu...

Imam jos jedan prijedlog,a to je da ako neko zna kako se moze da otvori onaj broj telefona da se zove i donira novac....

na vama je.. nek' se neki admin javi
bolje je to sa telefonom...jer puno vise ce raje nazvati nego ici u banku da uplati ;)
ACE je napisao/la:
bolje je to sa telefonom...jer puno vise ce raje nazvati nego ici u banku da uplati ;)
Upravu si, salzem se sa tobom.

Moglo bi se preko telefona
I ja se slazem sa tim pozivom, a sto se tice toga, ja sam mislio kao da se to sve skuplja, pa da se posalje, il se varam?
GruNt je napisao/la:
I ja se slazem sa tim pozivom, a sto se tice toga, ja sam mislio kao da se to sve skuplja, pa da se posalje, il se varam?
Ma htjeli smo tako ali se ne mozemo da dogovorimo,ovako je bolje preko telefona ili ziro racuna pa ovom prilikom molim sve one koji znaju gdje se moze da otvori ovaj broj za prikupljanje novca da mi jave..

Hvala
Har1s je napisao/la:
Ma htjeli smo tako ali se ne mozemo da dogovorimo,ovako je bolje preko telefona ili ziro racuna pa ovom prilikom molim sve one koji znaju gdje se moze da otvori ovaj broj za prikupljanje novca da mi jave..

Hvala
jesi li probo nazati telekom da pitas ?
provjerit cu ja veceras kako se moze preko telefona da se to organizuje pa cu javit
Ono preko telefona kao sto je bilo za ljiljanu kranjc da se posalje poruka se u bh telekomu zavrsava koliko sam ja upucen. Lakse bi organizatoru bilo da se otvori ziro racun.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.