Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem oko grafe

127 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.12.2008. u 23:21

Evo ljudi postavljam temu oko graficke karte...Instalirao sam drivere i sada imam neki problem.Pricao sam sa nekim i rekli su mi da imam problema sa takozvanim "Artifactima" pa me zanima kakav je to kvar i dali je kvar na grafickoj kartici...Pomozite molim vas.Evo slike iz neke igre... Valjda sam dobro postavio sliku sad prvi put stavljam xD Ako znate pomozite kad skontam brisite temu..... Hvala
e nevalja slika e je****ti glupan xD
-ovo je dovoljno kad vec spominjes artifact
(C) Postupak Overclockiranja je dosta jednostavan. Jednostavno morate pažljivo dizati radni takt jezgre i memorije grafičke( najbolje u koracima od 5mhz ) i za svaku postavku testirati dali se grafička kartica pregrijava. Kako znati da li se grafička pregrijava? Jednostavno! Kada se grafička pregrijava vidjeti ćete iskakajuće poligone, razne točkice i slične pojave na ekranu. Takve pojave zovu se Artifacts

http://64.233.183.132/search?q=cache:y9uwFA77imMJ:www.hcl.hr/special.php%3FTekstID%3D63%26select%3D24+problem+s+Artifacts+kod+grafi%C4%8Dkih&hl=bs&ct=clnk&cd=1&gl=ba
CanE je napisao/la:
e nevalja slika e je****ti glupan xD
Evooo gaaaa uspeo sam
CanE je napisao/la:
Evooo gaaaa uspeo sam :)
-prije bih reko da je do maticne nego do graficke, al ako ti vec spominju artifacte onda ti se grafa pregrijava
BENiO je napisao/la:
-prije bih reko da je do maticne nego do graficke, al ako ti vec spominju artifacte onda ti se grafa pregrijava
Jel to fabricka neka greska ili sta...Dao mi je drug novu grafu ja stavio i ovo sto si video tako mi ceo monitor
Jednostavno! Kada se grafička pregrijava vidjeti ćete iskakajuće poligone, razne točkice i slične pojave na ekranu. Takve pojave zovu se Artifacts
Odo kupit napon za pc imam samo 220W omg :S nisam ni znao xD odo kupiti od 500W Valjda je do toga
pretpostavljam da ti je ATI-eva graficka, ako je mozes ju odma baciti, tako su pocele prve dvije ATI-eve koje sam ja imao, prvo male smjetnje pa se kasnije nisu ni palile, cini se da ces ju morati mijenjati ili nisam u pravu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.