Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Dedicated LAN

234 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.12.2008. u 22:31

Eh vako ljudi znam da je moguce napraviti dedicated server a da se igra preko LAN-a. Eh ali je problem u tome sto kad ja u dedicatedu kad ga pravim izaberem LAN i odem na LAN a njega nigdje :S!! a kada sebi upise ip onda mi ness kaze "valve id incorrect" ness tako pls pomoc

i NO SPAM
100000 tema vakih stavi stavi internet :S i bit ce ti na lanu a ako stavljas na lan ukucas sv_lan 1 sretno ;)
IzY je napisao/la:
100000 tema vakih stavi stavi internet :S i bit ce ti na lanu a ako stavljas na lan ukucas sv_lan 1 sretno ;)
thx sacu da probam ;)
Lol , stavi internet , kad odaberes LAN nece moci sigurno !

Post dobio šamar od Souren

znam to ali meni ev npr drug nekako stavi dedicated a ljudi mogu uci preko LAN-a!!! ja sam stavio internet i ukuco sv_lan 1 a ono nece izadje mi ness!!!! PLS pomoc
ti svoj server nemozes vidjeti na LANu
mozes ga dodat u favorites..
a ako ga nevide ostali, onda je konflikt u tvom IPu
ma nije to brate problem!! znam da ga ja nemogu vidjeti ali je problem sto kad stavi sv_lan 1 onda nemogu uci jer mi kaze "valve validation rejected" sta to znaci?? i kako da to ispravim??
nemozes ga vidjeti ti kod sebe na lanu ali ga ostali vide i stavi upd port 27015 koliko ja znam

Roby_hz87 je napisao/la:
ma nije to brate problem!! znam da ga ja nemogu vidjeti ali je problem sto kad stavi sv_lan 1 onda nemogu uci jer mi kaze "valve validation rejected" sta to znaci?? i kako da to ispravim??
jesi probo sv_lan 1 ??

OMG ljudi dragi gledajte malo ZNAM da ga nemogu vidjeti ali je prob u tome sto mi pokazuje stalno kad hocu da udje "VALVE validation rejected"!!!!!!! btw port mi je 27015
Roby_hz87 je napisao/la:
OMG ljudi dragi gledajte malo ZNAM da ga nemogu vidjeti ali je prob u tome sto mi pokazuje stalno kad hocu da udje "VALVE validation rejected"!!!!!!! btw port mi je 27015
Umjesto sto stavljas LAN STAVI INTERNET ! !! ! ! ! !! !
Bice svima na lanu i moci ce uci , :S koji gloop. (a i ti ces moci)

Detaljno objasnjeno kako dignuti server na sljedecem linku:

http://www.gamers.ba/forum/2/52658/counter-strike-1-6-non-steam-na-win-xp-platformi-/
A cekaj bolan jel ti to hoces napravit na umrezenim komp-ovima ili nako od sebe kuci pa da ti drug ili neko drugi uđe na server ???
extibo je napisao/la:
Detaljno objasnjeno kako dignuti server na sljedecem linku:

http://www.gamers.ba/forum/2/52658/counter-strike-1-6-non-steam-na-win-xp-platformi-/
hwala empty ali nemoras vrijedati!!!
Roby_hz87 je napisao/la:
hwala empty ali nemoras vrijedati!!!
LoooL

Post dobio šamar od malak

jos samo jedno pitanje!! pls napravio sam dedicated server i sad nemogu amx da koristim XD kako da to napravim??? reinstall sam i nista :( pls help
da bi igrao preko lana bolje ti je koristi hamachi
btw.extib0 molim aplauz:D
GREBATOR je napisao/la:
da bi igrao preko lana bolje ti je koristi hamachi
btw.extib0 molim aplauz:D
OMFG covjece igram preko lana :S znam sve sam napravio!!!!!!!!! ali mi nemoze amx mod x sada!!!! kako to da napravim ????? onda ti evo od mene aplauz XD
Roby_hz87 je napisao/la:
OMFG covjece igram preko lana :S znam sve sam napravio!!!!!!!!! ali mi nemoze amx mod x sada!!!! kako to da napravim ????? onda ti evo od mene aplauz XD
pa vidis da ti nemoze amx
zato i kazem koristi hamachi
Slushaj pasha ako imas HS konekciju i oces da igras preko lana odes samo New Game u Cs-u i pojavit ce se ostalim HS koristicima tvoj server na lanu
mozes ga i srediti sa amxmodx pluginovima i tim ali kada ubacis botove oppet na server prestaju pluginovi da rade
pozz...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.