Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

train rider legend

110 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.12.2008. u 19:55

Ne znam da li se neko od vas sjeca ovog......Umro je od leukemije....Evo jedan dokaz da nikad nije imao leukemiju i da je jos ziv The truth about the trainrider: http://www.youtube.com/watch?v=DoT9vTx3_ms

AL OPET JE PRELOOD
RIP (F)

Klip predobar

Ražalostio sam se

Da gledao sam i ovaj drugi, i ima sličnosti i ne znam bi l' vjerovao U dilemi sam
4rm4n1 je napisao/la:
RIP (F)

Klip predobar

Ražalostio sam se

Da gledao sam i ovaj drugi, i ima sličnosti i ne znam bi l' vjerovao U dilemi sam
Jesi 2 link otvarao...u tome je poenta teme
jao to.ja mislio lik mrtav,jes mi drago sto je ziv.
a odakle im to da je on mrtav uopce, sto su mislili da je on netko drugi pa se sad tek ispostavilo da ziv ili sta.

Sad tek vidim to sto on radi, nisam prije cuo za njega
SySteM_eRrOr je napisao/la:
a odakle im to da je on mrtav uopce, sto su mislili da je on netko drugi pa se sad tek ispostavilo da ziv ili sta.

Sad tek vidim to sto on radi, nisam prije cuo za njega
To je najvjerovatnije uradio da bi skinuo policiju sa vrata...Okacio jaknu trainrider na neciji grob...i ovi kontali da je mrtav...i kasnije ga hvate na nekom beze vozu...pregledaj do kraja pa ce ti biti jasno
zabko je napisao/la:
To je najvjerovatnije uradio da bi skinuo policiju sa vrata...Okacio jaknu trainrider na neciji grob...i ovi kontali da je mrtav...i kasnije ga hvate na nekom beze vozu...pregledaj do kraja pa ce ti biti jasno
ma vidio sam da su skontali to, ni nije mu bas najpametnije da da intervju i to sve, i jos objasni kako to radi, trebo je ostati anoniman
desava se !

RIP !
kako je looooooooodddddd, prvo svi mislili da je mrtav, i onda se ispostavilo da nije, HAHAHAHAH, al kako frajer surfaaaa, jaooooooo....

pito onog nekog frajera sta moze uradit da se ko osigura, kad mu lik kaze kupi kartu i jos nesto (al se nemogu sjetit) i on kupi, i kad su ga uhvatili on im pokaze kartu i pusten, HAHAHAHHAHA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.