Zna li ko kako da skinem pw od servera nea nikog na njemu a ima pw stavljen e sad ne znamo koji je imamo ftp sve al ne znamo skinuti pw..PLS help....HITNO
Diskusija
Zaključana U kanti
prob. password
184 pregleda · 13 odgovora · otvorena 30.11.2008. u 15:36
ee brate daj MSN ja cu ti objasnit
resetujte server skroz !
skala je napisao/la:
resetujte server skroz !
AJdE je napisao/la:
ma ne mogu svaki put rr server daj ima ko ko sta diskretnije jbt
od ovolikih gamera niko ne zna lool...
Molim admine kad niko ne zna da zakljuca temu...
Molim admine kad niko ne zna da zakljuca temu...
Kucaj rcon_password "kucaj koji je pw" , pa onda kucaj rcon_adress "pa ip servera" , pa onda kucas rcon sv_password i stavis koji hoces. To naravno ako znas rcon
eckO je napisao/la:
Kucaj rcon_password "kucaj koji je pw" , pa onda kucaj rcon_adress "pa ip servera" , pa onda kucas rcon sv_password i stavis koji hoces. To naravno ako znas rcon
Nemoze nikako da udze na server tj nezna Password ..
Evo brate kako ces ga skinut SKINI HLSW i onda ukucaj gore IP server desni klik ukucaj rcon passworda i onda desni opet klik na server i connect i promjenit ces ! ja mislim da sam zaluzio admina !
rEo je napisao/la:
A da ti procitas temu i da manje spamas skonto bi !
Evo brate kako ces ga skinut SKINI HLSW i onda ukucaj gore IP server desni klik ukucaj rcon passworda i onda desni opet klik na server i connect i promjenit ces ! ja mislim da sam zaluzio admina !
ako imas rcon : Half Life server watch- rcon sv_password ""
Otidji u FTP i onda odes u server.cfg i pise ti koji je password tu
download hlsw
i preko njega mozes, prvo kucas ip u odgovarajuce polje, zatim rcon a onda sv_password "" i pw je skinut. Ako ne budes znao [email uklonjen].
i preko njega mozes, prvo kucas ip u odgovarajuce polje, zatim rcon a onda sv_password "" i pw je skinut. Ako ne budes znao [email uklonjen].
hvala narode...Uspio sam...
ADMINI LOCK TEMU
ADMINI LOCK TEMU
Za buduce generacije u glavnom konfig fajlu
nadjite liniju sv_passwrod i stavit password koji zelite
primjer
sv_password "pw"
ukoliko zelite da skinete totalno password kucate
sv_password ""
Lockot
nadjite liniju sv_passwrod i stavit password koji zelite
primjer
sv_password "pw"
ukoliko zelite da skinete totalno password kucate
sv_password ""
Lockot
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.