Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

6 BUGOVA na gamersu by:Aspix

91 pregled · 5 odgovora · otvorena 30.11.2008. u 01:52

Dobrovče korisnici gamers.ba portala.Kao prvo ja bih želeo da pohvalim administraciju gamers.ba na efikasnosti i radu ali pošto su jako brzo radili da bi nama obezbedili ovaj sajt da radi napravili su 5 bugova ko je sam ja pronašao.

Prvi bug je da kada postavite neki temu i sada želite da je edit sve se normlno pojavi samo sto desno nepisu pravili nago pise "nesmes raditi to i to" evo i ss.

Drugi bug je kada odete da editujete igre pojavi vam se tamo dole za cs acc (bar ja mislim) piše ovo ovo fatal pis'o ;D ' .E ovde je bug to što novi korisnici nemaju blage 100% ko je Fatal (ok mi stari znamo).Evo ss.

Treći bug je sa kada odete u pomoć www.gamers.ba/pomoc pa u Kako blokirati korisnika / skinuti blok ?
"www.gamers.ba/pomoc/kako-blokirati" tu nema ništa.Evo i ss

Četvrti bug je kada napravite klan i kada želite da ga izbrišete pa iznad toga piše "adminebrišiklanbola".Eto to je bug oko klanova.Evo i ss.

Peti bug je sa bodovima evo ovde ćete sve videti.

Kako on može da daje Pitanje sa bodovima a ima samo 6 bodova a najmanje potrebno je 15(koliko ja znam 10 za postavljanje i minimu 5 da daš).Znači ovde bi treballo da se uvde da nemože da postavlja PITANJA ako nema bar 15 bodova.

A sada taj konačni 6 bug,kada odete u Pomoć www.gamers.ba/pomoc i sada kliknete Kako registrovati klan ? Videćete da je sve prazno.

Eto to su tih 6 bugova koje sam pronašao a ako nadjem još biće edit i nadam se da će neki od admina npr.Fatal ili Wertu ovo pročitati i da će NEŠTO PREDUZETI U VEZI OVOGA.

edit:I nemojte da mi govorite da ovo prijavim ashu jer će se to 10000% zataškati ko da nije bilo.
3 BUGA su tu namjerno tj nisu bugovi vec se administracija malo zeza tj uvodi malo zivota u g.ba xD
Za ostale ne velim
nyonyo je napisao/la:
3 BUGA su tu namjerno tj nisu bugovi vec se administracija malo zeza tj uvodi malo zivota u g.ba xD
Za ostale ne velim
Da i ja sam za to ali šta ako dodje neki novi i vidi ovo tamo što piše "OVO FATAL PISO" odkud on zna ko je fatal ????

kontaš???
onda treba staviti cim se neko rega da mu izbaci preko cijelog monitora FATAL JE ADMIN!
Kostaman je napisao/la:
onda treba staviti cim se neko rega da mu izbaci preko cijelog monitora FATAL JE ADMIN!
lol samo probavam bug ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.