Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

[FA] Userbar

432 pregleda · 5 odgovora · otvorena 29.11.2008. u 17:54

Eh evo nisam nesto dugo pravio pa da krenem:

Radi se o userbar-u na kojem se vidi username, age favourite type of games i games od nekog usera na g.ba (u prijemjeru sam ja). Rad jos nije gotov. Inspiracija mi je bio bar na xfire-u ono koliko sati ove igre koliko one sto se moze staviti u sig i te zajbancije.. Dobrodoslo bi mi par savjeta a .psd mogu dobiti samo TRL, skala, smooki.

Pozzz

fino fino

sad cu i ja jedan svoj stavit

radim bit ce bolje od ovoga po meni

edit : uradio za korisnika ovog portala _GiLa_

sta kazete ?!

a mod. [FA] ?

misljenje molim
Kad vec reklamiras G.ba. Stavi link na sliku. Dakle kad se klikne na sliku, da otvara g.ba ili tvoj profil.

Evo primjer.

[-URL=[color=red]http://imestranicekojuotvara.ba[/color]][img-][color=green]http://linkodslike.jpg.png[/color][/img][/URL]

Bez ovih crtica "-"

EDIT

Šta se svađate, gledajte jest se gamers.ba Hljeb potrudio!
stavi neki pattern na podlogu, najbolje bi bilo one linije ukoso sto idu :)

na tvoj logo stavi outer glow CRNI

drop shadow na slova, "cvarovi" 3 0 6 (vidjet ces,imaju 3 mjesta da se upisu brojevi. tu upisi ove )

logo popravi i cini mi se da si na logo gba stavio inner glow :S sta ce ti to ziv bio? :S

posto do sada niko nije radio nesto slicno, 4 ;)
Pozz svima, citao sam sve dosadasnje postove i u potpunosti se slazem sa Wertu-om našli ste momku kenjat i pričat priče kako on ne zna kak je on "N00B" itd, itd, a vi et niste bili nekad n00b-ovi i viste se rodili učeni i odamh znali raditi u PS-u. Odrastite, naučite se nekoj kulturi da netreba ismijavati ljude zato što su oni početnici, sjetite se da ste i vi nekad bili na njihovom nivou i dajte im podršku. Nadam se da ćete nakon ovog posta shvatiti neke stvari da ćete biti zreliji.

Post dobio aplauz od torQ7u_

stara pravila hurmasice pa se zado :D
et nes i od mene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.