Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiteFight Uplatnica

176 pregleda · 14 odgovora · otvorena 27.11.2008. u 17:42

Ovako imam problem ne mogu da nadjem uplatnicu koja izgleda ovako
nisam fulio podforum jer mi treba za uplatu paklenog kamenja na BiteFight.Maloprije u posti raspravljao se sa onim glupacama koje mi kazu da ne postoji uplatnica a ja im isprintu i odnio sliku al kaze nema.

Admine glupe komentare samaraj ! obavezno !
i ne brisite temu neka je makar do 21 : 00

edit :
vidite ovaj poziv na broj odobrenja na ovim standardnim uplatnicama ima 10 mjesta a treba mi 11
Svaka uplatnica izgleda skoro isto, jednostavno trazi uplatnicu u banci, popuni kao sto pise, das pare i to bi trebalo da bude to.
lol čovječe, uplatnica k'o uplatnica, totalno nebitna, bitno je da ti daš PARE i da navedeš pravog primatelja/njegov račun
samo da ti kazem , igram/igro sam bitefight na .ba /s1,s2,s3,s7 , .org/s5 ...

na svakom imo preko 1000 Paklenog Kamenja ... bla bla i onda mi dojadilo (:

ako igras na jednom od ovih mogu ti prodat koji ^^
Pa mozes to i preko onih obicni uplatnica.Znam kad uplacujem za fakultet,jedino to sto jeste da ispunis te odredjene bankovne racune,i svoj maticni broj.Pitaj njih ako ti nije jasno gdje sta ide,i obavezno stavi broj mobitela ili telefona :) ako bude problema,zvace te.
ned je napisao/la:

igram na s4 btw. ako budes poklanjo account na nekom od servera reci
isprintaj ovu uplatnicu i odi u SintesaSanPaolo banku na mehremica trgu dole blizu kosog lifta....u toj banci radi jedna cura ja i jaran tako odnesemo i ona sve popuni das kolko oces paklenog tolko para i + 1,40 postarine i to ti je to

P.S. ako hoces da dobijes isti dan kamenje uplati do 12 sati jer im tada idu posiljke(to nam je ona objasnila)
Pametnije ti je nemoj uplacivat dok ne rijese problem s tom firmom preko koje kodovi idu.
http://forum.panem-et-circenses.org/index.php?page=Board&boardID=18
Izvinjavam se zbog foruma koji sam postavio,ali pogledaj koliko se ljudi zali.Prosle sedmice sam ja uplatio i dobio nakon 3 dana,evo moj drug ceka vec 15 dana,ovi cekaju i po mjesec al niko nista,,,bolje ne uplacuj dok ne rijese problem.
Poz
igram na s8
to ti je obicna uplatnica bolan , uzmes je dole u posti dobijes 5 spojenih i kosta 1 km ! kad je kupis ispunis sam to sto je tu , ak ti treba pomoc pm me
TERmix je napisao/la:
to ti je obicna uplatnica bolan , uzmes je dole u posti dobijes 5 spojenih i kosta 1 km ! kad je kupis ispunis sam to sto je tu , ak ti treba pomoc pm me
nisam kloc jbt. da sam mogo na obicnu uplatnicu uzet uzeo bi vidis ovaj broj
Poziv na broj odobrenja ima 11 cifara a nase uplatnice 10 mjesta
WonderBoy je napisao/la:
nisam kloc jbt. da sam mogo na obicnu uplatnicu uzet uzeo bi vidis ovaj broj
Poziv na broj odobrenja ima 11 cifara a nase uplatnice 10 mjesta
onda , uocio sam da ovo stampa "grafosemberija" tako nekako , samo reci da ti treba uplatnica koju stampa grafosemberija? ja bi rekao da su sve iste al et.. pokusaj jos tako , vidjet cu ja sutra ici cu do adria banke , pa do poste ... raspitat cu se .
ned je napisao/la:

Jesi li zapamtio sve nikove i sifre kad imas toliko acc...:D
ALEN_1989_ALEN je napisao/la:
Jesi li zapamtio sve nikove i sifre kad imas toliko acc...
da

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.