Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

world war II

102 pregleda · 9 odgovora · otvorena 27.11.2008. u 16:54

eh ovako trazim nekoliko videa jedni od tih su bitka za staljingrad, raspad jugoslavie i sve to ali nisam nista nasao zato vas molim ako mi vi mozete pomoci da mi nadjete ako je ikago moguce linkove preko kojih mogu skinuti te videove i ako moze da bude dokumentarac UNAPRIJED HVALA!!
tesko ces to naci mi smo to u skoli na DVD i to narucivali oni negdje to je staro pa je tesko naci...budem ti edit pitat cu frenda on ima link de filmove gledas bez skidanaj i ne trosi nish a ima sve pa ti javim...
m0lix je napisao/la:
tesko ces to naci mi smo to u skoli na DVD i to narucivali oni negdje to je staro pa je tesko naci...budem ti edit pitat cu frenda on ima link de filmove gledas bez skidanaj i ne trosi nish a ima sve pa ti javim...
- "Gledas bez skidanja i ne trosi nish" koji su to linkovi i kakav je to sistem gledanja filmova (u ovom slucaju dokumentarca) a da ne skidas "nish" ?

- sve sto vidis, slika, slovo, tacka, sve se skida .. svaki youtube movie i sl.. se skida .. skidanje ne mora biti samo ono sto DL na desktop .. u ovom slucaju je "buffering" koji i te kako trosi limit ..

- Tako da, uci skolu !

- a sto se tice same teme, koliko sam upoznat school request's su zabranjeni g.ba pravilima .. no da ne budem tako zao .. otidji do obliznje trafike i kupi DVD "True about second World War" koji kosta 5KM
nije youtube i posto neznas ne govori !
m0lix je napisao/la:
Hah jel to oces da ubedis Struju da se filmovi preko neta mogu gledati a da se ne skida limit ?
ne neka misli sta oce...skida 1000 giga po minuti ......aj pozz javit cu liku na PM
m0lix je napisao/la:
ne neka misli sta oce...skida 1000 giga po minuti ......aj pozz javit cu liku na PM
- Sreco ja ne mislim .. ja znam
Bitka za Staljingrad - http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Stalingrad

Jugoslavija tokom 2. svjetskog rata - http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Yugoslavia_during_World_War_II

Preporucujem ti da prvo ovo procitas, jer u velikoj vecini dokumentaraca nije sve receno.
m0lix je napisao/la:
ahahahahahahahah ma drama , kako bolan ne skida aj nam malo to poblize objasni molim te....i ja bih volio takav youtube

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.