Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

monitor problem

86 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.11.2008. u 00:48

Eh ovako kupio sam danas monitor now ASUS VW195D LCD i titra mi slika ono kao malo treperi. Al titra samo kad je prikopcan na je***i racunar inace kad ono gledam meni a da nije prikopcan na racunar tad ne titra. Pa me interesuje do cega moze biti problem ?
Da li moze biti problem sto mi je prikopcan na VGA kabal, moze li biti probelm do ovog VGA kabla neki mi kazu da uzmem deblji , da prikopcam na DVI kabal ili moze biti do moje graficke ?? Jer mi se desavao slican problem na drugim monitorima.

PS : Pored njega nema nijedan drugi aparat ili nes sto bi ga ometalo, reinstal sam i od graficke drivere i instalirao najnovije al isti qrc opcija trazi nepostoji ovo
Koji refresh rate koristis> Na koliko herza?
Laka sine, moze ti biti do kabla do refresh rate-a ili na kraju krajeva do losih drivera od grafe....
cannabis4mi0 je napisao/la:
Laka sine, moze ti biti do kabla do refresh rate-a ili na kraju krajeva do losih drivera od grafe....
aha brate a jes kad mjenjam hz smanjuje se malo to al ipak titra sad mi radi na 60 hz znaci moze biti da je do kabla
NJooFRa je napisao/la:
aha brate a jes kad mjenjam hz smanjuje se malo to al ipak titra sad mi radi na 60 hz znaci moze biti da je do kabla
Moze do kabla moze i do rezolucije ako je prevelika.
cannabis4mi0 je napisao/la:
Moze do kabla moze i do rezolucije ako je prevelika.
stavio sam njegovu rezoluciju a i mjenjo sam sve isto se desava

ocam daado znas kako me nervira jarane sutra cu da ga nosim na drugi racunar da prikopcam da vidim da li je do graficke
NJooFRa je napisao/la:
stavio sam njegovu rezoluciju a i mjenjo sam sve isto se desava

ocam daado znas kako me nervira jarane sutra cu da ga nosim na drugi racunar da prikopcam da vidim da li je do graficke
Ma nesto ne vjerujem da je do grafe ali eto probaj, tj najbolje ti je da ti neko posudi monitor ili da odneses kuciste kod nekog i da probas kako radi.
vidi jel nastiman na 0.7 ili 1.0 Volti i probaj ga na hdmi ak na vga titra
Tropix je napisao/la:
vidi jel nastiman na 0.7 ili 1.0 Volti i probaj ga na hdmi ak na vga titra
Ti se odmah mozes upucat kakvu si glupost izvalio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.