Eh ovako kupio sam danas monitor now ASUS VW195D LCD i titra mi slika ono kao malo treperi. Al titra samo kad je prikopcan na je***i racunar inace kad ono gledam meni a da nije prikopcan na racunar tad ne titra. Pa me interesuje do cega moze biti problem ?
Da li moze biti problem sto mi je prikopcan na VGA kabal, moze li biti probelm do ovog VGA kabla neki mi kazu da uzmem deblji
, da prikopcam na DVI kabal ili moze biti do moje graficke ?? Jer mi se desavao slican problem na drugim monitorima.
PS : Pored njega nema nijedan drugi aparat ili nes sto bi ga ometalo, reinstal sam i od graficke drivere i instalirao najnovije al isti qrc opcija trazi nepostoji ovo
Da li moze biti problem sto mi je prikopcan na VGA kabal, moze li biti probelm do ovog VGA kabla neki mi kazu da uzmem deblji
, da prikopcam na DVI kabal ili moze biti do moje graficke ?? Jer mi se desavao slican problem na drugim monitorima.PS : Pored njega nema nijedan drugi aparat ili nes sto bi ga ometalo, reinstal sam i od graficke drivere i instalirao najnovije al isti qrc opcija trazi nepostoji ovo