Eh,ovako posto sad NS serveri imaju problema s protocolom,odlucio sam napisati tutorijal kako pozvati Hltv proxy na vas Ns Server..
Otvorite C:\Program Files\Valve nadjete ikonicu pod imenom "HLTV"
Uradite sljedece :

Zatim odete na precac desni klik,pa kliknite na Svojstva.
Nakon toga uradite sljedece :

Ovdje gdje sam ja napisao "connect" pa ip servera tu stavite ip gdje hocete da udje vas HLTV.
Nakon toga otvorite ikonicu Hltv.txt

Ovdje gdje pise "name" i "hostname" sami kako hocete da se zove vas HLTV , nakon toga

Ovdje gdje pise Server password ukucate password servera na kojeg saljete Hltv..
Poslje toga otvorite ikonicu "Precica do HLTV" cim to otvorite HLTV je poslan na server, ovako bi to trebalo izgledati:

Kad hocete da date nekome drugom Ip Hltva da gleda znaci odete na www.whatismyip.com i dodate port na to 27020
Evo moj primjer 212.39.113.210:27020

Kad hocete da HLTV snima kucate record i ime demoa npr
record 1337

Demo se snima u folder cstrike..
Kako bi bolje vidjeli idete na sliku pa desni klik view image..
Tut by Ultras
Otvorite C:\Program Files\Valve nadjete ikonicu pod imenom "HLTV"
Uradite sljedece :

Zatim odete na precac desni klik,pa kliknite na Svojstva.
Nakon toga uradite sljedece :

Ovdje gdje sam ja napisao "connect" pa ip servera tu stavite ip gdje hocete da udje vas HLTV.
Nakon toga otvorite ikonicu Hltv.txt

Ovdje gdje pise "name" i "hostname" sami kako hocete da se zove vas HLTV , nakon toga

Ovdje gdje pise Server password ukucate password servera na kojeg saljete Hltv..
Poslje toga otvorite ikonicu "Precica do HLTV" cim to otvorite HLTV je poslan na server, ovako bi to trebalo izgledati:

Kad hocete da date nekome drugom Ip Hltva da gleda znaci odete na www.whatismyip.com i dodate port na to 27020
Evo moj primjer 212.39.113.210:27020

Kad hocete da HLTV snima kucate record i ime demoa npr
record 1337

Demo se snima u folder cstrike..
Kako bi bolje vidjeli idete na sliku pa desni klik view image..
Tut by Ultras