Siguran Internet Posao - Zaradite Surfujući Internetom
Da li sebe zateknete kako u toku dana sjedite ispred kompjutera i gubite vrijeme čitajući forume, igrajući igrice, surfujući na MySpace-u ili Facebook-u?
Zar ne mislite da biste mogli da odvojite 15 minuta od tog vremena i uvećate svoje mjesečne prihode!

Svakog mjeseca.
Da, samo 15 minuta svakog dana !
Nisu vam potrebna nikakva ulaganja !
Nema ograničenja u godinama, obrazovanju, zemlji u kojoj živite !
Sve što vam treba je internet, a to imate čim čitate ovaj tekst.
Za registraciju Vam treba 15 – 20 minuta klikom na sljedeći link:
http://tinyurl.com/5buf9l
Da bi mogli izvrsiti transfer novca morate se registrovati na AlertPay i to klikom na link:
http://www.alertpay.com/?aEZGkQHY9GNS40Ls26cmuQ%3d%3d
Da li je ovo neka prevara ?
Ne, nije !
Vi ništa ne ulazete da biste započeli da zaradjujete, tako da vam ne možemo ništa ukrasti.
Unutar vašeg naloga imate potpuni uvid u to koliko ste zaradili i koliko ste novih članova učlanili.
Isplate su redovne i možete ih zatražiti čim zaradite 10 EUR.
Nama je u interesu da vas redovno isplaćujemo kako biste vi bili zadovoljni saradnjom i preporučili naš sajt vašim prijateljima.
Što više članova imamo lakše ćemo naći sponzore, a time i više zaraditi. I vi i mi.
Ne isplati nam se da izgubimo bilo kog člana i molimo vas da nam pružite poverenje do prve isplate, nakon čega ćete biti uvereni da se radi o 100% sigurnom sistemu zarade na internetu.
Postoje dva načina na koje možete da zaradite:
• Prvi je da posjećujete sajtove sponzora i na taj način dobijate 0.01 EUR za svaki sajt koji pogledate.
• Drugi je da preporučite PulsMedia online zaradu vašim projateljima i promovišete ovaj sajt (detaljnije opisano unutar dijela sajta koji je vidljiv samo članovima) i dobijate 0.005 EUR za svaki sajt koji oni posjete.
Primjer zarade:
• Posjetite 20 sajtova dnevno = 0.2 EUR
• 50 vaših prijatelja koje ste vi učlanili (referali) posjete 20 sajtova dnevno = 5 EUR
• Vaša dnevna zarada = 5.2 EUR
• Vaša nedjeljna zarada = 36.4 EUR
• Vaša mjesečna zarada = 156 EUR za 15 minuta rada svakog dana
Ovo je samo primjer, a naravno da ako učlanite više novih članova, da će i vaša zarada biti veća.

Svakog mjeseca.
Da, samo 15 minuta svakog dana !
Nisu vam potrebna nikakva ulaganja !
Nema ograničenja u godinama, obrazovanju, zemlji u kojoj živite !
Sve što vam treba je internet, a to imate čim čitate ovaj tekst.
Za registraciju Vam treba 15 – 20 minuta klikom na sljedeći link:
http://tinyurl.com/5buf9l
Da bi mogli izvrsiti transfer novca morate se registrovati na AlertPay i to klikom na link:
http://www.alertpay.com/?aEZGkQHY9GNS40Ls26cmuQ%3d%3d
Da li je ovo neka prevara ?
Ne, nije !
Vi ništa ne ulazete da biste započeli da zaradjujete, tako da vam ne možemo ništa ukrasti.
Unutar vašeg naloga imate potpuni uvid u to koliko ste zaradili i koliko ste novih članova učlanili.
Isplate su redovne i možete ih zatražiti čim zaradite 10 EUR.
Nama je u interesu da vas redovno isplaćujemo kako biste vi bili zadovoljni saradnjom i preporučili naš sajt vašim prijateljima.
Što više članova imamo lakše ćemo naći sponzore, a time i više zaraditi. I vi i mi.
Ne isplati nam se da izgubimo bilo kog člana i molimo vas da nam pružite poverenje do prve isplate, nakon čega ćete biti uvereni da se radi o 100% sigurnom sistemu zarade na internetu.
Postoje dva načina na koje možete da zaradite:
• Prvi je da posjećujete sajtove sponzora i na taj način dobijate 0.01 EUR za svaki sajt koji pogledate.
• Drugi je da preporučite PulsMedia online zaradu vašim projateljima i promovišete ovaj sajt (detaljnije opisano unutar dijela sajta koji je vidljiv samo članovima) i dobijate 0.005 EUR za svaki sajt koji oni posjete.
Primjer zarade:
• Posjetite 20 sajtova dnevno = 0.2 EUR
• 50 vaših prijatelja koje ste vi učlanili (referali) posjete 20 sajtova dnevno = 5 EUR
• Vaša dnevna zarada = 5.2 EUR
• Vaša nedjeljna zarada = 36.4 EUR
• Vaša mjesečna zarada = 156 EUR za 15 minuta rada svakog dana
Ovo je samo primjer, a naravno da ako učlanite više novih članova, da će i vaša zarada biti veća.