Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SE k810i

135 pregleda · 10 odgovora · otvorena 21.11.2008. u 18:30

ev vako prije nego ista napisem molim vas da mi ne govorite da sam noob,debil itd jer mi je pitanje fkt malo glupo:
imam mobitel pomenut u naslovu ali neznam kako da prebacim na prednju kameru pa ako nekot ako iko ima isti mob. da mi moze pomoci
hvala
u meniju izaberi video poziv,a nezz mozel slikat
SOG je napisao/la:
u meniju izaberi video poziv,a nezz mozel slikat
znam to ali bude skroz mala slika dole
s0mebody je napisao/la:
znam to ali bude skroz mala slika dole
pa nije ti prednja za slikanje il slicno
samo video poziv
Fino odes ono gdje ti je druga kamera......
Pritisnes opcije onda tipku "6" i onda odaberi.......

Vjeruj mi tako je kod svakog ko ima taj tip mobitela i ko ima k800........I onda ti je veca slika........

A za jedno 2 mjeseca u BiH dolazi video poziv pa ces se moc i gledit sa nakim kad pricas.........

e ovako kucaj ovo: >*<<*<* al samo ti slika bude veca. nemozes slikat jer je ono kamera samo za video pozive
shoT_ je napisao/la:
e ovako kucaj ovo: >*<<*<* al samo ti slika bude veca. nemozes slikat jer je ono kamera samo za video pozive
nakon sto kucas desno , zvjezdica, lijevo, lijevo, zvjezdica, lijevo, zvjezdica idi na test telefona i imas kamera za video poziv i tu mozes samo gledati na nju al' nemozes slikati..
nemozes slikati, mozes samo gledat kroz nju all nikakve fajde od toga. Samo na noki-i ja mislim mozes slikat prednjom kamericom :D
BennyBlanco je napisao/la:
nemozes slikati, mozes samo gledat kroz nju all nikakve fajde od toga. Samo na noki-i ja mislim mozes slikat prednjom kamericom :d
aha nokia je nokia.. heheeh al kod mene na n73 prednja kamera je bezveze al ono fakat.. tako da je nekoristim nikad..
PoMPeY je napisao/la:
Fino odes ono gdje ti je druga kamera......
Pritisnes opcije onda tipku "6" i onda odaberi.......

Vjeruj mi tako je kod svakog ko ima taj tip mobitela i ko ima k800........I onda ti je veca slika........

A za jedno 2 mjeseca u BiH dolazi video poziv pa ces se moc i gledit sa nakim kad pricas.........

hvala na informaciji za video poziv
_ankoooD je napisao/la:
aha nokia je nokia.. heheeh al kod mene na n73 prednja kamera je bezveze al ono fakat.. tako da je nekoristim nikad..
slazen me sa tobom... kod mene je N70... ma moze mu prednja kamera da sluzi... jedva cekam 3G9-)9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.