Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GuerillaMethod

297 pregleda · 16 odgovora · otvorena 19.11.2008. u 17:38

spica gl sa timom

Post dobio šamar od bak1r

Mislim da on trazi igrace za tim a ne da mu vi govorite "GL"

edit@citat : pa nisam ja vidovit da to znam?
bak1r je napisao/la:
Mislim da on trazi igrace za tim a ne da mu vi govorite "GL"

edit@citat : pa nisam ja vidovit da to znam?
Ja mu samo govorim to a evo hocu da pitam jednog leeka hocel on htjeti u TEAM da udje.
aj vidjecu na str neigram vise tako cesto ali nekad sam bio pro..sad sam pro bot xD evo odo na str
pa managera igram od CM98/99 pa do sad :D

nego jel treba original igra za to il moze na ovom piratskom ?
eLfen0men0 je napisao/la:
pa managera igram od CM98/99 pa do sad

nego jel treba original igra za to il moze na ovom piratskom ?
Treba original.

ako imas/namjeravas kupiti javi mi se na pm da porazgovaramo
malak je napisao/la:
Treba original.

ako imas/namjeravas kupiti javi mi se na pm da porazgovaramo
hehehe ma jok da dajem pare na igru :P
ako imate kakvog sponzora nek mi kupi hahah
i igramo nema problema, a bacat pare na igru mi je glupost teska, nije mi 10 godina da mi je to sve u zivotu, et nadjite mi original i imate igraca koji igra toga sad ce 10 godina :P
hehehe ma jok da dajem pare na igru
ako imate kakvog sponzora nek mi kupi hahah
i igramo nema problema, a bacat pare na igru mi je glupost teska, nije mi 10 godina da mi je to sve u zivotu, et nadjite mi original i imate igraca koji igra toga sad ce 10 godina
malo smijesan ?

nema ni bds 10 godina pa daje za svaku igru pare. Samo mi je zao sto zivis u BiH a takvi ko ti nisu ni zasluzili da igraju igrice.

Toliko od mene a ti igraj s djecurlijom koja su naucila kako se skida crack i ne znaju ni pravo smisao igranja.

malak je napisao/la:
malo smijesan ?

nema ni bds 10 godina pa daje za svaku igru pare. Samo mi je zao sto zivis u BiH a takvi ko ti nisu ni zasluzili da igraju igrice.

Toliko od mene a ti igraj s djecurlijom koja su naucila kako se skida crack i ne znaju ni pravo smisao igranja.

meni nije zao sto zivim u BiH . . .
a meni je mnogo pametnije dati 45$ da neke mnogo pametnije stvari od neke igre . . .
ne igram ja igrica da budem PRO nego 4fun jer kod nas para u tome nema, tako da i nema smisla da dajem pare za org. ...

odo da se vratim svojoj "djecurliji" hahah
meni nije zao sto zivim u BiH . . .
a meni je mnogo pametnije dati 45$ da neke mnogo pametnije stvari od neke igre . . .
ne igram ja igrica da budem PRO nego 4fun jer kod nas para u tome nema, tako da i nema smisla da dajem pare za org. ...

odo da se vratim svojoj "djecurliji" hahah
i trebas se vratiti svojoj djecurliji bez navodnika. o kakvim ti parama pricas, procitaj naslov molim te, igrica se zove "FOOTBALL MANAGER 2009", kakva zarada o cemu pricas. I ko ti govori o zzaradi ? ja govorim o legalnostim piratluku, lopovima, procitaj jedan kod igre pa ces znati o cemu pricam. Ako nemas bolju pricu nemoj se ni javljati. Lik trazi sponzora za fm 2009, aj nek sam i to cuo.

molim da se ne javljaju zajebanti. Kad milijun ljudi na svijetu moze kupiti original igricu moze neko i u ovoj nasoj "drzavi" (ovo si trebao staviti pod " ) .
malak je napisao/la:
i trebas se vratiti svojoj djecurliji bez navodnika. o kakvim ti parama pricas, procitaj naslov molim te, igrica se zove "FOOTBALL MANAGER 2009", kakva zarada o cemu pricas. I ko ti govori o zzaradi ? ja govorim o legalnostim piratluku, lopovima, procitaj jedan kod igre pa ces znati o cemu pricam. Ako nemas bolju pricu nemoj se ni javljati. Lik trazi sponzora za fm 2009, aj nek sam i to cuo.

molim da se ne javljaju zajebanti. Kad milijun ljudi na svijetu moze kupiti original igricu moze neko i u ovoj nasoj "drzavi" (ovo si trebao staviti pod " ) .
mislim da sam stariji od tebe . . . tako da prica o toj djeci kojoj si pomenuo ne pije vodu, kaze jedna izreka "ne sudi o drugima prema sebi"

kad bi imao vise koristi od orginala nego sto sada imam od pirata onda cu ga uzet . . .

drzavu necu i ne bi NIKAD stavio pod navodnike a ti ako ne osjecas BiH svojom domovinom onda se samo POKLOPI i suti (kao da gledam iz mostara si i smatras CRO svojom domovinom) !

tako da dalja rasprava s moje strane je suvisna dalje skroz

voli tebe fenomeno bez obzira sto ne razumijes neke stvari pusa
mislim da sam stariji od tebe . . . tako da prica o toj djeci kojoj si pomenuo ne pije vodu, kaze jedna izreka "ne sudi o drugima prema sebi"

kad bi imao vise koristi od orginala nego sto sada imam od pirata onda cu ga uzet . . .

drzavu necu i ne bi NIKAD stavio pod navodnike a ti ako ne osjecas BiH svojom domovinom onda se samo POKLOPI i suti (kao da gledam iz mostara si i smatras CRO svojom domovinom) !

tako da dalja rasprava s moje strane je suvisna dalje skroz

voli tebe fenomeno bez obzira sto ne razumijes neke stvari pusa
Mozda jesi fizicki tako da ni ti bas ne kontas inace bi imao drugo razmisljanje. Pa kakve ima veze korist, ja ti kazem da je BiH drzava ti ne bi MOGAO kupiti pirat ili bi bio u velikoj opasnosti ako kupis zato sto je u normalnim drzavam kazna nemoguce velika. Kad drzava postane drzava (a to nije bez ustava) onda je necu staviti pod navodnike, nije moja krivica sto su politicari nesposobni, dok ne urede BiH da bude normalna drzava za mene to nije. Iz mostara sam, Hercegovac ako te bas zanima i ne smatram CRO svojom drzavom vec drzavu koja za druge vise ne postoji ali za mene da. Drugo ovdje nije rijec o politici pa da ja i ti ne bi popili ban ti samo preskocis temu ako nisi zainteresiran.

A ti i dalje idi razmuij sve ostalo a mene pusti da nista ne razumijem.

Caos
ja mislim da bi ćiro blazević rado pristupio GM...voli izazove...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.