Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link U kanti

Balkan game line

121 pregled · 9 odgovora · otvorena 17.11.2008. u 10:00

Ev otvoren je novi web site najvise vezan za igrice (Cs 1.6,PES,WoW,CS:S itd...)

Et regajte se dovedite raje i dobijate moderatora

Admini mislim da nije zabranjeno

EDIT:

Stavio sam 4 w pa izvinjavam se nek isprave ko gledao
pa hocetel se vise nauciti staviti link :S

1. ne treba stavljati http....jer se to samo doda
2. lik jos i 4xW stavio :S

.............................

sto se tice site-a, iskreno mi se ne svidja....
nesto svemirsko, nidje veze =) (nema nikakve veze sa npr. CS, PES i sl......vise mi je za StarWars ) :D

to je moje misljenje.....al eto GL ;)
nerazumijem zasto ovo nazivas site-om kad je ovo obicni forum ?

i nerazumijem zasto pravite ove popisane forume ? daj napravite nesto kreativno, barem da ima nekog sadrzaja na pocetnoj stranici a ne da te doceka forum odma :S

pravite recenzije, vijesti, neke vrste opisa igre, kolko para, ocjena, itd itd.
a ne, pukni forum na sajt OJHAAA i udri evo ja imam svoj site....

svaka cast za trud postujem, ali opet nista novo.... svaki dan iste teme, svaki dan isti shit....
forum je otvoren prije par dana znaci nema ni 20 clanova pa et mozda ako bude popularan se promijeni web dizajn i jos svasta ako hos reg se
ACE je napisao/la:
pa hocetel se vise nauciti staviti link :s

1. ne treba stavljati http....jer se to samo doda
2. lik jos i 4xW stavio :s

.............................

sto se tice site-a, iskreno mi se ne svidja....
nesto svemirsko, nidje veze =) (nema nikakve veze sa npr. CS, PES i sl......vise mi je za StarWars ) :d

to je moje misljenje.....al eto GL ;)
/sign

ali potrudio se mora se priznati samo da jos nauci linkove postavljat super ce bit =) samo tako
Fajki je napisao/la:
/sign

ali potrudio se mora se priznati samo da jos nauci linkove postavljat super ce bit =) samo tako
lol ako treba mogu ja novu temu otvoriti da vidite da znam link postaviti vi ne znate sta je slucajno lol i hajde regajte se moderatori se dijele
super je stranica ,al ja razmisljam da kurs pisanja linkova napravim ovdje...
zadnjih 5 tema su sve do jedne netacni linkovi al ti si rekorder do sad 4 puta w xD
btw
regam se eFo
lepo, znas kako , majkemi !
imas ti jos da radis, btw. forum je dobar :D
hahaa

Ae dao sam ti 1 samo iz razloga zato sto si (ili ko je vec pravio)uradio bolje od mene A inace -1000 bi ti dao

A neznam tacno ovo je 2-3 forum sto reklamiras !
A evo vidim reklamiras i neki svoj klan!
Ali najgore mi je to sto tamo u temi jednoj napisa ....(forest)! Samo je jedan f0rest i taj je najaci(bog igrica i fnatic everglide-a )
A mogu misliti odes na public kao vecina imas 440 -0 fragova i kazes ja sam pr0! Dodjes na cw online/lan (ako igras)nemozes raniti ! "Nije ovo moj pc,ma sens nije uredu nesto,mis mi nesto trza,slab fps ,low ping,monitor nije uredu...)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.