Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Logosoft

88 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.11.2008. u 18:27

Evako sutra ujutro idem da prikljucim logosoft-ov net. Trenutacno mi je elob 128/128 i ping mi je 200..
Mene zanima koliki ce mi biti sa Logosoft 1024/128?
I ko ima logosoft 1024/128 2GB nek se javi :)..imam nekoliko pitanja ..
heh uzmi lol pa ces widjeti heh xD znam iz licnog iskustwa heh xD
2g limita ?

potrosices za 14 dana
imag3 je napisao/la:
nezeli da uzme ako mu nece valjati

fino je pito kakav je
imag3 je napisao/la:
E hvala ti buraz, sve si mi reko..mogo si bar reci ma nevalja ili ma valja znam iz licnog iskustva il tako nesto da te covijek bar razumije ....
bti ce dobar.. lag 15 20 meni je logosoft MA BIT CE TO DOBRO
ja imam logosoft od kada je cable dosao u Sarajevo,nikad problema nisam imao osim sto predjem nekad limit do 20 KM najvise,7,5GB paket(limit je mali problem)...Sto se tice brzine nema ravnog providera bar meni,cs sam igrao prije lag ne ide iznad 25 nikada ni na stranim serverima,samo ti savjetujem uzmi ovaj od 7,5GB ili sacekaj ovaj logosoftov xdsl...
aTiLa je napisao/la:
ja imam logosoft od kada je cable dosao u Sarajevo,nikad problema nisam imao osim sto predjem nekad limit do 20 KM najvise,7,5GB paket(limit je mali problem)...Sto se tice brzine nema ravnog providera bar meni,cs sam igrao prije lag ne ide iznad 25 nikada ni na stranim serverima,samo ti savjetujem uzmi ovaj od 7,5GB ili sacekaj ovaj logosoftov xdsl...
Super, znaci ping je dobar :), ma meni je dosta 2GB
igram cs 2-4 sata po danu...
i samo posijecujem G. ba 10 minuta po danu, bitefight 2 minute po danu, dernek 5 minuta po danu :P...ne bi trebao biti problem

btw: mozeli mi neko poslati direktan link na pm za dl nekog programa koji ce mi govoriti koliko sam dosad postrosio limita i tako to da znam, da ne bi prekoracio ..
neyLonNnn je napisao/la:
Super, znaci ping je dobar :), ma meni je dosta 2GB
igram cs 2-4 sata po danu...
i samo posijecujem G. ba 10 minuta po danu, bitefight 2 minute po danu, dernek 5 minuta po danu :p...ne bi trebao biti problem

btw: mozeli mi neko poslati direktan link na pm za dl nekog programa koji ce mi govoriti koliko sam dosad postrosio limita i tako to da znam, da ne bi prekoracio ..
imas logosoftov site www.lol.ba i pratis limit tu direktno :D
neyLonNnn je napisao/la:
E hvala ti buraz, sve si mi reko..mogo si bar reci ma nevalja ili ma valja znam iz licnog iskustva il tako nesto da te covijek bar razumije ....
heheh OK NEWALJA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.