Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bitefight na mobu?

103 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.11.2008. u 12:41

Hello.
Moze li se napraviti bitefight na mobu,ako moze detaljan postupak kako se pravi.Prikljucit net i te gluposti.Hvala unaprijed.
Imas net il nemas?

Ako imas, preko browsera tog mobitela otvaras, al jeftinije i bolje ti je da skines: "Opera mini". Nadji na getjar.com ili nesto .
Znam kako prikljucit net na mob.....a za bitefight.........neznam

koji ti je telefon
Da , može se igrati ..
Treba ti:
1.) Internet na mobu
2.) Kad imaš internet sa mobom skineš Opera-Mini
3.) Setuješ operu i naigraš se.

Ja igram ogame preko mobilnog ^^

EDIT:

Postavke možete naručiti:

slanjem besplatne SMS poruke sadržaja POSTAVKE na broj 061 867 000

pozivom na besplatan broj Pozivnog centra 1444

pozivanjem korisničkog servisa 1423 (za ULTRA korisnike)

EDIT:

Kada setuješ operu (ugasiš učitavanje slika) jako malo uzima kredita..
c/p sa mojeg bloga O_o

Prije svega sto uradite provjerite da li vas mobitel podrzava GPRS i mozete li ikako presnimiti fajlove sa PC-a na MOBITEL, ako ne mozete nemojte onda ovo dole raditi.

1. Posaljite poruku koja galsi: Prijava na broj 061 11 00
2. Ako ste poslali, u vrlo kratkom periodu doci ce vam poruka. Sada odgovorite u ovom smislu: Ime,Prezime,JMBG,Adresa,Postanski Broj Podatke mozete izmislite, a kao primjer evo: Admir,Kucalin,0404995170039,cemerlina 7,71000 Eh, ovo Admir Kucalin je ime i prezime, ovi brojevi su maticni broj - 0404995 oznacava 4.4.1995 odn datum rodjenja, a ostatak MORA stajati, Cemerlina 7 je adresa, 71000 je posatnski broj Sarajeva
3. Doci ce vam nekoliko poruka prije glavne. U glavnoj poruci trebate kliknuti Options>Save i stavite kao default settings (ovo je za Nokiu N73 a koji je vama mobitel ne znam).

Kad aktiviras internet, onda nadjes operu mini na stranici na kraju posta, prebacis jar fajl na mobitel pa onda instaliras, pa otvoris i igras bitefighta...

Pravo puno ce ti otic' kredita al' jbga ako hoces da igras ovo ti je nacin...

......................

Opera Mini

www.operamini.com
ja sam davno igrao ogame, igra mi se nes opet, pa bi preko mob-a, zanima me samo koliko ti ide od kredita zavisno koliko igras

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.